Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig EMS Yapı Sivasspor Sivasspor Torku Konyaspor maçı, Sivasspor Roberto Carlos, Torku Konyaspor Mesut Bakkal - EMS Yapı Sivasspor Haberleri

        Sivasspor Teknik Direktörü Roberto Carlos, Torku Konyaspor maçında takımının sergilediği performanstan memnun olduğunu söyledi.

        Carlos, Spor Toto Süper Lig'de Torku Konyaspor ile 0-0 berabere kaldıkları maçın ardından düzenlenen basın toplantısında, takımının performansını beğendiğini ve oyuncularını her zaman böyle görmek istediğini belirtti.

        Maçın ilk yarısında iyi baskı kurduklarını ve savaştıklarını dile getiren Carlos, "Takımımız, ikinci yarıda neredeyse kusursuzdu. Takımımı bu şekilde görmekten mutluyum, sadece galibiyet eksik kaldı" dedi.

        Karşılaşmanın hakemleriyle ilgili düşüncelerinin sorulması üzerine Carlos, ligin ikinci haftasında deplasmanda yaptıkları Akhisar Belediyespor maçında yaşadıklarının benzerleriyle karşılaştıklarını, hakemlerle ilgili fazla yorum yapmayacağını söyledi.

        Carlos, ligde gelecek hafta Galatasaray ile karşılaşacaklarını anımsatarak, "Bu hafta hakemlerle ilgili ne kadar az konuşursak o kadar iyi" ifadesini kullandı.

        TORKU KONYASPOR CEPHESİ

        Torku Konyaspor Teknik Direktörü Mesut Bakkal da güzel maç olduğunu söyledi.

        Sivasspor'un öndeki etkili forvetini durdurup, sonra atak yapmayı düşündükleri oyun planının tuttuğunu dile getiren Bakkal, "Direkten dönen topumuz var. Maçın berabere bitmesi doğal. Sivasspor, ligin en önemli takımlarınden biri. Takım, bugün istediğimin çoğunu yaptı, golümüz eksikti. Süper Lig'de puan puandır. Haftayı boş geçmediğiniz sürece karlı kapatıyorsunuz demektir" diye konuştu.

        Konya'ya moralli döneceklerini belirten Bakkal, "İçeride oynayacağımız Kayseri Erciyesspor maçına moralli hazırlanacağız. Hedefimiz, 4 haftada 7 puan yapmak. Bunu başaracak takımım, seyircimiz, kalitemiz var. Oynadığımız oyunla beklentilere cevap vermek istiyoruz. İyi sonuçlar almaya devam edeceğimizi umut ediyorum" dedi.

        Bakkal, Torku Konyaspor'un ligdeki hedefinin sorulması üzerine, "Beklentilerin farkındayız, kaliteli bir kadro var ve düzenli giden bir kulüp hüviyetine büründük. Gidebildiğimiz yere kadar gideceğiz. Bu tempoyu artırıp, sakatların iyileşmesiyle çok can yakacak bir Konyaspor'un olacağını söyleyebilirim" şeklinde konuştu.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ