Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Kevin Constant Trabzonspor, Trabzonspor Kevin Constant, Trabzonspor transferleri, galibiyet golü, Avraam Papadopoulos galibiyet golü, Avraam Papadopoulos - Futbol Haberleri

        HTSPOR / Haluk AKYILDIZ

        Milan’dan Bordo-Mavili kadroya katılan Gineli yıldız, performansıyla kısa sürede beğeni topladı. Avrupa Ligi’nde alınan Metalist zaferinde ilk golü atan Constant, “Avrupa’da deplesmanda kazanmak zordur. Futbol olarak istediğimiz seviyede değiliz ama mücadele gücümüz çok yüksek. Bu galibiyet, mental anlamda da özgüvenimizi yerine getirmesi açısından çok önemliydi.Güzel bir hava yakaladık ve bu havayı lige de yansıtmak istiyoruz” diye konuştu.

        ‘KATKILARIM SÜRECEK’

        Metalist’e attığı kafa golüyle galibiyette önemli rol oynayan Constant, “Umarım katkılarım bundan sonra da sürecek. O golü ben değil takım halinde attık. Hem galibiyet hem de yenilgi takım halinde alınır. Biz, çok sıkı çalışan ve birbirine uyumu yüksek olan bir ekibiz. Takım ruhumuz üst seviyede. Zaten başarı için takım ruhu çok önemli” ifadelerini kullandı.

        ‘HALILHODZIC BANA GÜVEN VERDI’

        Trabzon forması altında çıktığı ilk maçta çok kritik bir gole imza atan Avraam Papadopoulos, “İlk maçımda gol atmak çok keyifli. Üstelik galibiyet golüydü. Benim için çok değerli bir gol. Yeni geldiğiniz bir takımda teknik adamın size olan güveni çok önemli. Halilhodzic bana bu güveni fazlasıyla verdi. Bu takımda olmaktan dolayı çok mutluyum” dedi.

        FIRTINA, BOĞAZ’A İNDİ!

        Trabzonlu futbolcular, dün İstanbul Boğazı’nda yat turu yaparak zorlu maçların stresini attılar.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ