Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Galatasaray galatasaray felipe melo, galatasaray açıklama, galatasaray tff açıklama, felipe melo ceza - Galatasaray Haberleri

        Aldığı 2 maç cezaya güldüğünü kaydeden yıldız isim, "Cezayı almam beni güldürdü. Ne olduğu açıkca belli olmayan bir şeyi retweet etmiştim sadece" şeklinde yorumda bulundu.

        Tecrübeli oyuncu, Anderlecht mücadelesi ile ilgili konuşurken, "Maçtan galibiyetle ayrılmak için çok istekliydik. Ancak Anderlecht tarafından ciddi bir efor geldi, sonunda berabere kalmak zorunda kaldık" ifadelerini kullandı.

        "PRANDELLI'YE GÜVENİM VAR"

        İtalyan hoca Prandelli'yi değerlendiren Melo, "Prandelli'yi yıllardır tanıyorum. Onunla Fiorentina'dan ayrıldıktan sonra da konuşuyordum. Çalıştığım en güçlü, en iyi hocalardan birisi. Prandelli'ye büyük bir güvenim var, ancak gün sonunda önemli olan kazanmak" diye konuştu.

        Brezilya Milli Takımı için iyi dileklerini ileten orta saha, "Dunga ile Brezilya iyi işler yapacaktır. Onunla birlikte Dünya Kupası geçirdik ve Hollanda'ya 2-1 kaybetmemizin dışında iyi işler yaptık. Konfederasyon Kupası'nı ve Kupa Amerika'yı kazandık" dedi.

        "FUTBOLDA ÖNEMLİ OLAN KAZANMAK"

        Eski takımı Juventus ile ilgili görüşleri de sorulan Sambacı, "Orada her zaman maksimumumu verdim. Ancak ne yazık ki kazanamadık. Futbolda önemli olan kazanmak" cevabını verdi.

        Oğlunun adının Lineker olmasının sebebini de açıklayan 31 yaşındaki futbolcu, "Oğlumun adı, Gary Lineker sebebiyle Lineker değil. Lineker ismini seviyorum sadece. Brezilya'nın genelinde sadece 2 Lineker var" diyerek sözlerini noktaladı.

        (Sporx)

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ