Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Galatasaray Telles'in yedeğiydi, Telles'e bir şok daha, Telles Brezilya kadrosundan çıkarıldı, Brezilya ilk 11, kadroya alınmayan futbolcular - Galatasaray Haberleri

        Cesare Prandelli tarafından Balıkesirspor maçının kadrosuna alınmayan Alex Telles bir şok daha yaşadı. Bu, Galatasaray'ın Brezilyalı yıldızının son üç gün içinde üst üste aldığı üçüncü kötü haber oldu.

        Brezilya Milli Takımı Teknik Direktörü Dunga'nın önceki gün açıkladığı A Milli Takım kadrosunda kendisine yer bulamayan Telles, 2016'da Rio'da düzenlenecek olan Yaz Olimpiyatları öncesinde ülkenin Olimpik Milli Takımı'na da seçilemedi.

        TELLES'İN YEDEĞİYDİ

        Yaş kontenjanı nedeniyle olimpik milli takımda olmasına kesin gözüyle bakılan sarı-kırmızılı oyuncu, Alexandre Gallo tarafından davet edilmedi. Takıma Telles'in yerine çağrılan sol bek Wendell, Gremio takımında Alex Telles'in yedeği olarak oturuyordu.

        A Milli Takım'a davet alan genç sol bek Dodo ise Roma'ya Corinthians'tan bedelsiz olarak transfer olmuştu. Telles ise Galatasaray'a yaklaşık 6.5 milyon euroya mal olmuştu.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ