Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Kasımpaşa Andreas Isaksson, Isaksson Kasımpaşa, Isaksson açıklamalar, - Kasımpaşa Haberleri

        HTSPOR / Volkan KÖSE

        Kasımpaşa’nın İsveçli milli kalecisi Andreas İsaksson, ilk 2 haftada kazanabilecekleri Başakşehir ve Mersin maçlarından beraberlikle ayrıldıklarını, yarın Karabük karşısında galibiyet alacaklarına inandığını söyledi. İlk 2 haftada şanssızlık yaşadıklarını dile getiren İsaksson, “İlk maçta çok fazla gol pozisyonu yakalayamadık. Hatta rakip eksik oynamasına rağmen gol pozisyonuna giremedik. Mersin maçında da benzer şeyler yaşandı. İlk devre farklı, ikinci devre farklıydık” diye konuştu.

        ‘SONDAKİ GİBİ OYNAMALIYIZ’

        Sonuca gitmek için, maçın başından itibaren oyunun hakimiyetini ele geçirmek gerektiğinin altını çizen 33 yaşındaki ünlü kaleci, şöyle devam etti: “Maçın başında agresif olmamız lazım. Biz pasif başlıyoruz ve sonra da sorunlar yaşıyoruz. İlk dakikadan itibaren agresif başlamalıyız. Yeni sezona iyi start vermek çok önemliydi. İlk iki haftada 3 puan alamadık. Umarım bu kez Karabük önünde hedefe ulaşacağız. Güçlü bir takıma karşı oynayacağız. Ama Mersin maçının ikinci yarısındaki gibi savaşırsak, rakip kim olursa olsun kazanırız.”

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ