Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Galatasaray Olcan Adın ve Alex Telles kadro dışı bırakıldı (Galatasaray haberleri) - Galatasaray Haberleri
        1

        Florya’da Balıkesir maçının kadrosunu açıklayan Prandelli, Olcan Adın ve Alex Telles’i kafileye almadı. Süper Kupa’da 11’de oynayan, ligdeki 2 maçta 43 dakika süre alan Olcan, Anderlecht önünde de şans bulamamıştı.

        2

        Bu kararla Olcan, doğup büyüdüğü Balıkesir’de taraftarın karşısına çıkma
        şansını da kaçırmış oldu. Milli oyuncu için Trabzon’a 4 milyon Euro ve iki yıllığına kiralık olarak Salih verilmişti.

        3

        G.Saray resmi sitesinden kadro açıklandığında ilk olarak Olcan’ın olmadığı görüldü. Kısa süre sonra maç kadrosu yeniden değişti. Prandelli, performansından memnun olmadığı Alex Telles’i de listeden çıkardı.

        4

        Galatasaray'da teknik direktör Cesare Prandelli, aynı zamanda dışarıda bıraktığı 3 isim için de flaş bir karar aldı.

        5

        Galatasaray'ın Balıkesir maçının 20 kişilik kadrosunda yer almayan Koray Günter, Gökhan Zan ve Umut Gündoğan da Balıkesir'e götürüldü, ancak U21 maçında forma giyecekleri ortaya çıktı.

        6

        BU SEFER SABRİ VE ENGİN YOK
        Sarı-kırmızılıların geçtiğmiz hafta Eskişehirspor ile oynadığı U21 mücadelesinde Sabri Sarıoğlu ve Engin Baytar oynamış ve iki isim de karşılaşmada ağları sarsarak, gündeme gelmişti. U21 mücadelelerinde 21 yaş üzerinde 3 oyuncunun oynamasına izin veriyor.

        7

        OLCAN KRİZİNDE YAŞANANLAR
        Prandelli, yıldızı bir türlü barışmadığı oyuncusuna, “Bu hafta A2 takımla maça çıksın” mesajı yolladı. Olcan ise bu karara karşı, “Sakatım, oynayamam” diyerek tavır aldı.

        8

        İşin ilginç yanı, “Sakatım” diyen Sarı-Kırmızılı futbolcunun dünkü antrenmanın tamamında yer almasıydı. İtalyan hocanın önümüzdeki günlerde öğrencisiyle bir görüşme yapıp krizi yönlendireceği öğrenildi.

        9

        TELLES'İN YERİNE O GELİYOR!
        Balanta için Arjantin medyasında bomba bir iddia ortaya atıldı. Defansta Alex Telles ve Chedjou'yu elden çıkarmak isteyen Galatasaray'ın Kolombiyalı stoperi izlediği belirtildi.

        10

        Chedjou'nun mutsuz olması, Telles'in ise performansının düşmesi; Sarı-kırmızılıların ibresinin Balanta'ya dönmesine sebep oldu. Hem stoper hem sol bek mevkisinde oynayabilen Balanta için teknik direktör Prandelli'nin onayının alınması bekleniyor.

        11

        AKLI FENERBAHÇE'DE
        Prandelli’nin zamanlaması ise çok kritik bir kapışmayla denk düşüyor... “Her şey planladığımız gibi gidiyor. 6. haftadan itibaren formumuzun zirvesine ulaşacağız” derken tam da o bahsettiği haftada Süper Lig’de Galatasaray, Arena’da Fenerbahçe’yi ağırlıyor.

        12

        Deneyimli teknik adam, ezeli maç ile ilgili olarak, “Şu an için bizim tek ihtiyacımız taraftarın vereceği destek. Eğer büyük bir aksilik olmazsa 6. haftadan sonra tüm rakiplerimizi ezer geçeriz” iddiasını yakın çevresiyle net bir şekilde paylaşıyor.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ