Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Trabzonspor Papa'nın gözyaşları, Avraam Papadopoulos sevinçi, Trabzonspor'da Papadopoulos sevinçi, Avrupa Ligi golleri, Papadopoulos'un golü - Trabzonspor Haberleri

        HTSPOR / Haluk AKYILDIZ

        Yeni bir takım, yeni bir hoca ve bambaşka bir Trabzonspor... Geçtiğimiz yıllara nazaran bu sezon daha sağlam, daha hedef odaklı bir görüntü çizen Bordo-Mavililer, Avrupa Ligi ilk maçında Metalist Kharkiv’i Ukrayna’da son saniye golüyle devirirken, ön plana Yunan stoper Avraam Papadopoulos çıkıyordu.

        Transferin son gününde takıma kazandırılan ve Bordo-Mavili formayı ilk kez Metalist Kharkiv maçında sırtına geçiren Yunan oyuncu herkesin ummadığı bir anda sahne alarak takımına galibiyeti getirdi. Takım arkadaşlarını, teknik heyeti ve tüm Türkiye’yi sevince boğan golün sahibi, karşılaşma sonrasında gözyaşlarını tutamadı.

        ‘BENİM İÇİN ÇOK DEĞERLİ’

        Sevinçten ağlayan Papadopoulos’u arkadaşları kutlarken, Yunan futbolcunun hocası Vahid Halilhodzic ile yaşadıkları ise odkuça ilginçti. Papa, kendisini tebrik etmek için yanına gelen Boşnak teknik adamı kucaklayıp arkadaşlarının bakışları arasında havaya kaldırdı.

        Halilhodzic ile galibiyet sevincini paylaşan deneyimli oyuncu, “Trabzonspor’a gelerek doğru bir tercih yaptığımı biliyordum ve yanılmadım. Galibiyeti hak etmiştik, son saniye golünü ben attığım için oldukça mutluyum. Benim için çok değerli bir gol oldu” dedi.

        TARAFTARIN GÖZDESİ CONSTANT

        Fenerbahçe maçının ardından Metalist Kharkiv’e karşı da çok iyi oynayan ve 3 yıl aradan sonra gol atan Kevin Constant, taraftarı da kendine hayran bırakıyor... Milan’dan transfer edilen Gineli futbolcuya olan güvenlerini sosyal medyada yazdıkları mesajlarla ifade eden BordoMavili taraftarlar, “Aradığımız orta sahayı bulduk.”, “Milan’da oynamış, CV’si yeter” şeklinde paylaşımlarda bulundular.

        İYİKİ DOĞDUN WARİS

        Trabzonspor’un yeni yıldızı Waris’e dün doğumgünü kutlaması yapıldı. Ganalı oyuncunun 23. yaş gününde eğlenceli dakikalar yaşanırken Waris’e pastasından ilk olarak Zeki Yavru ikram etti.

        TRABZON'A DEĞİL İSTANBUL'A

        Süper Lig’in 3. haftasında deplasmanda oynayacağı İstanbul Başakşehir maçı için Trabzon yerine İstanbul’a gitti. Dün kamp yapacağı otele yerleşen Karadeniz ekibi, 22 Eylül Pazartesi günü oynayacağı maçın ardından Trabzon’a dönecek.

        OLYMPİAKOS TARAFTARI İSYAN ETMİŞTİ

        Trabzonspor’u Metalist karşısında zafere uçuran Avraam Papadopoulos, önceki takımı Olympiakos’un hem kaptanlarından hem de taraftarın en sevdiği oyunculardandı. Düzenli olarak 11’de oynamak için Bordo-Mavili takıma gelen Yunan oyuncunun transferi taraftarı çileden çıkarmıştı. Sembol ismin satılmasından dolayı tepkili olan taraftarlar, yönetime tepki göstermişti.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ