Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Galatasaray Arsenal Galatasaray Şampiyonlar Ligi maçı, Arsenal Mathieu Debuchy, Mathieu Debuchy sakatlık, Arsenal kadrosu, Arsenal'de sakat olan oyuncular - Futbol Haberleri

        İngiltere Premier Ligi ekibi Arsenal'in teknik direktörü Arsene Wenger, Fransız sağ bek Mathieu Debuchy'nin geçirdiği operasyon ve sahalara dönmesi için gereken rehabilitasyon süreci hakkında bilgi verdi.

        Wenger, "Her şey iyi gitti. Yaklaşık 3 ay sahalardan uzak kalacak ama dediğim süreden bir hafta erken veya geç bir zamanda da aramıza katılabilir" dedi.

        İngiltere Premier Ligi'nin 4. haftasında Arsenal'in Manchester City ile Emirates Stadı'nda 2-2 berabere kaldığı mücadelede sol ayak bileğinden sakatlık geçiren 29 yaşındaki Fransız futbolcunun durumu ile ilgili olarak bağ yırtığına işaret eden, en yüksek seviye, üçüncü dereceden zorlanma teşhisi konmuştu.

        Böylece Debuchy'nin Şampiyonlar Ligi'nde Galatasaray'ın rakipleri arasında yer alan Arsenal'in grup aşamasındaki karşılaşmalarını kaçıracağı netlik kazandı.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ