Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Fenerbahçe Fenerbahçe transfer, Fenerbahçe, transfer, Fenerbahçe Ladislav Krejci, İsmail Kartal transfer, - Fenerbahçe Haberleri

        Fenerbahçe'de teknik direktör İsmail Kartal bir yandan takım içindeki dengeleri oturtmaya çalışırken diğer yandan da yeni yıldızların kadroya katılması konusunda çalışmalarına devam ediyor.

        Kartal'ın geçen hafta Çek Cumhuriyeti ile Hollanda arasında oynanan Euro2016 grup eleme maçını yardımcısı Sefa Yılmaz'a izlettiği bildirildi. Kartal'ın bu maçta Hollanda'dan Wijnaldum ve Depay ile ilgili rapor istediği ama Yılmaz'ın özellikle Çek takımının sol açığı Ladislav Krejci'ye hayran kaldığı ortaya çıktı. Yılmaz'ın Krejci hakkında hazırladığı rapordan çok etkilenen Kartal'ın 22 yaşındaki yıldızı Jablonec ve Teplice maçlarında da izlettiği bildirildi. Genç oyuncunun takibi konusunda Michal Kadlec'in Çek Cumhuriyeti'ndeki eski antrenörünün de görevlendirildiği gelen bilgiler arasında.

        Bu arada Yılmaz'ın Depay ve Wijnaldum hakkında "daha fazla takip edilmeli" raporu hazırladığı, daha önce Konyaspor forması giyen Dockal'ın formunun şaşırtıcı olduğu bilgisini verdiği öğrenildi.

        (Fotospor)

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ