Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Fenerbahçe Fenerbahçe, Fenerbahçe İsmail Kartal, İsmail Kartal galibiyet, - Fenerbahçe Haberleri

        HTSPOR / Ahmet Selim KUL

        Fenerbahçe’de teknik direktör İsmail Kartal, camianın tüm dinamiklerini çok iyi bilen biri olarak Gaziantepspor maçı öncesinde kolları sıvadı. Yaklaşan derbiler öncesinde camiayı havaya sokmayı hedefleyen Kartal, rakip takımlarda olmayan taraftar ile bütünleşmeyi sağlayıp takımını bir adım öne çıkarmayı planlıyor. Kartal, Beşiktaş’ın Olimpiyat Stadı’ndan, Galatasaray’ın da protestolardan dolayı taraftarlarından tam destek alamamasına karşın Gaziantepspor’a karşı bol gollü bir galibiyet alarak camiada coşkulu bir atmosfer yaratmak için Sarı-Lacivertli futbolcuları bu maça adeta derbiye hazırlarmış gibi hazırlıyor.

        FORVETLER KAPIŞIYOR

        Bu yüzden antrenmanlarda sık sık hücum organizasyonu çalıştıran İsmail Kartal, Gaziantepspor’a karşı Diego ve 3 forvetle oynayıp yine ofansif bir kadro oluşturacak. Sow, Emenike, Kuyt ve Webo arasında da müthiş bir çekişme yaşanırken, İsmail Kartal’ın Webo’ya forma şansı verebileceği ve bu 4 oyuncunun performansını çok yakından takip ettiği öğrenildi. Gaziantepspor’a karşı bol gollü bir galibiyet alınması için oyuncularıyla sık sık görüşen Kartal, “Son şampiyona yakışır bir galibiyet alalım. Önümüzde zorlu maçlar olacak. Bu maçlara moralli bir şekilde hazırlanalım” dedi.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ