Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Beşiktaş kemal kılıçdaroğlu beşiktaş, kemal kılıçdaroğlu çarşı, kemal kılıçdaroğlu atatürk olimpiyat stadı - Futbol Haberleri

        Beşiktaş’ın destekçileri arasında CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu da vardı. Atatürk Olimpiyat Stadı’na gelen Kılıçdaroğlu, “Bu akşam hepimiz Beşiktaşlıyız. Çarşı’ya destek veriyorum. Onlar benim kalbimde. Onlar, ülkelerini ve insanlarını seviyorlar. Demokrasiyi ve hukukun üstünlüğünü savunuyorlar. Gönlüm onların yanında” diye konuştu.

        Ancak Çarşı, siyasete karşı duruşunu gösterdi. Çarşı, tribünde kendileriyle birlikte oturmak isteyen Kılıçdaroğlu’na “Kendisine bir tavrımız yok. Ama biz siyasetin içinde olmak istemiyoruz. Sayın Kılıçdaroğlu’nun bizimle olması yanlış anlaşılır” mesajını iletti.

        Bunun üzerine CHP lideri protokol tribününün yolunu tuttu. Kılıçdaroğlu konuyla ilgili soruya “Güvenlik gerekçesiyle buraya oturmam istendi” yanıtını verdi. Beşiktaş tribünlerinde de “Siyasetimiz tribün, ideolojimiz Beşiktaş” pankartı dikkat çekti.

        Öte yandan Kemal Kılıçdaroğlu, bitiş düdüğüne kadar stattan ayrılmadı. Beraberindekilerle birlikte stattan çıkan Kılıçdaroğlu, "İkinci yarıda özellikle biraz sorun yaşandı galiba ama Beşiktaş'a da Çarşı'ya da güveniyoruz, onlara başarılar diliyoruz" açıklamasını yaptı.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ