Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Fenerbahçe Aziz Yıldırım açıklama, Fenerbahçe sponsor, Fenerbahçe göğüs reklamı, Aziz Yıldırım, Aziz Yıldırım Fenerbahçe, - Fenerbahçe Haberleri

        HTSPOR / Ahmet Selim KUL

        Fenerbahçe, bu sezon ana sponsor ve göğüs reklamı konusunda istediği teklifleri alamayınca cesur bir karara imza atmış ve 2014-15 sezonunu reklam almadan “En büyük sponsorumuz taraftarımız” diyerek tamamlayacağını duyurmuştu. Kanarya bu şekilde hem göğüs reklamının değerini arttırmayı hem de 4. yıldıza reklamsız formayla ulaşmayı hedef olarak koydu.

        Forma satışları oldukça iyi bir seviyede giderken, Fenerbahçe’ye bu süreçte çeşitli şirketlerden ana sponsorluk ve göğüs reklamı için teklifler gelmeye devam etti. Kimi yöneticiler bu tekliflerin değerlendirilmesi gerektiğini ifade ederken, başkan Aziz Yıldırım net bir şekilde tavrını ortaya koydu.

        "TARAFTARA SÖZ VERDİK"

        Başkan Yıldırım tüm bu teklifleri elinin tersiyle iterken, “Bu sene taraftara söz verdik. 4 yıldıza hep beraber ulaşacağız. 20 milyon dolar da verseler reklam almayacağız. Taraftarlar forma alarak kulübe destek oluyorlar. Biz de onların bu desteğiyle şampiyon olacağız. Bu çok özel bir sene olacak. Fenerbahçe’nin gücünü, taraftarın gücünü herkes görecek” ifadelerini kullandı.

        Fenerbahçe’nin bu sezon hiçbir şekilde forma reklamı almayacağı öğrenilirken, önümüzdeki sezon için ise sponsorluktan en az 10 milyon dolarlık bir gelir hedefleniyor. Şampiyon olup Devler Ligi’ne direkt katılmayı hedefleyen Kanarya, bu şekilde gelecek sezon maddi açıdan oldukça güçlü bir yapı oluşturmayı planlıyor.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ