Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol İngiltere Mario Balotelli Liverpool, Mario Balotelli'nin köpekleri, Mario Balotelli skandalları, Mairo balotelli hayvan barınağına yardım - Futbol Haberleri

        İngiltere Premier Lig takımlarından Liverpool'un yıldız futbolcusu Mario Balotelli hakkında ilginç bir iddia ortaya atıldı.

        Geçtiğimiz günlerde Manchester'daki bir köpek barınağında çıkan yangın nedeniyle 60 köpek hayatını kaybederken barınak kullanılamaz hale gelmişti.

        Daha çok saha içinde ve saha dışında yaptığı skandallarla gündeme gelen İtalyan golcü bu kez Manchester'da yaşanan bu dramatik olay için sahneye çıktığı ve alkış toplayan bir hareket yaptığı öne sürüldü.

        Barınak görevlileri hasarın karşılanması için hesaplarına 60 bin pound'luk bir bağış yapıldığını ancak bu paranın isimsiz biri tarafından yatırıldığını dile getirdi.

        Gazetecilere konuşan Jane Smith, "Bağışın henüz kimden yapıldığını bilmiyoruz ancak Balotelli buradaki köpeklerle her zaman çok ilgilenirdi. Bunu onun yaptığını düşünüyoruz" ifadelerini kullandı.

        Balotelli'nin Manchester City'de oynadığı dönemde bu barınağı sık sık ziyaret ettiği ifade edilirken barınak için yardım konseri düzenlenmesi planlandığı belirtildi.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ