Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Diğer futbolun ustaları batman, futbolun ustaları geleceğin yıldızlarıyla buluşuyor projesi - Futbol Haberleri

        Gençlik ve Spor Bakanlığının hayata geçirdiği Futbolun Ustaları, Geleceğin Yıldızlarıyla Buluşuyor Projesi kapsamında eski milli futbolcular, Batman'da gençlerle bir araya geldi.

        Eski milli futbolculardan Tanju Çolak, Hami Mandıralı, Hasan Şaş, Hasan Vezir, Ali Gültekin ve Semih Yuvakuran, Kristal Park'ta düzenlenen yemekte gençlerle buluştu.

        Tanju Çolak, aynı forma altında Kürt, Türk ve Laz'ın buluşabileceğini belirtti. Bölgedeki gençlerle kucaklaşmak, sohbet etmek, sıkıntılarını dinlemek, çözüm için yardımcı olabilmek, kardeşçe yaşanabileceğini göstermek için ziyaretlerde bulunduklarına anlatan Çolak, çözüm sürecine katkı sunmak istediklerini kaydetti.

        Futbolun evrensel olduğunu, dili, dini, ırkı olmadığını dile getirdi.

        Ali Gültekin ise çocukların sporla daha çok sosyalleşerek birbirleriyle iletişime geçtiğini, bu değişimi kendi yaşamlarında da gördüklerini ifade etti.

        Eski milli futbolcular, daha sonra amatör takımla yaptıkları dostluk maçını 4-1 kaybetti. Karşılaşmayı izleyen Batman Valisi Azmi Çelik, bu tür birlikteliklerin sürmesi dileğinde bulundu.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ