Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol İngiltere İngiliz basınından Mesut'a aleştiri, Mesut Özil eleştiri, futbolu eleştirilen futbolcular - Futbol Haberleri

        Arsenal'in 42.5 milyon Pound'a Real Madrid'den transfer ettiği Mesut Özil'in performansı eleştiri konusu olmaya devam ediyor. Arsenal'ın Borussia Dortmund'a 2-0 mağlup olduğu Şampiyonlar Ligi maçının ardından da Mesut Özil, Juan Sebastian Veron'a benzetildi.

        İngiliz Daily Mail gazetesi, Mesut'un da tıpkı Veron gibi İngiltere'de başarılı olamadığını belirterek beklentileri karşılayamadığını öne sürdü. Haberde Mesut'un Adidas'ın yeni kramponu Predator'ın (Avcı) reklam filminde oynamasına gönderme yapılarak, "Avcı mı? Gerçekten mi? Özil'i bir 'Avcı'ya dönüştürmek için birkaç bilim kurgu grafiğinden fazlasına ihtiyaç var. Bu onun tarzı değil. Nisan ayından beri Arsenal adına bir gol atamadı. Deplasmanda hiç golü yok" denildi.

        İngiltere'de Manchester United ve Chelsea formaları giyen Juan Sebastian Veron'a benzetilen Özil'in, bir İngiliz takımının beklediği oyunu sergileyemeyeceği öne sürüldü. Veron Manchester United formasıyla 82 maçta 11 gol kaydetmişti. Mesut Özil'in ise 45 maçta 7 golü bulunuyor.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ