Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Galatasaray Galatasaray Başkanı Ünal Aysal, Galatasaray, Ünal Aysal Divan Kurulu, Ünal Aysal seçim, Ünal Aysal istifa, - Galatasaray Haberleri

        Başkan Ünal Aysal, amatör branş olarak görülen basketbol ve voleybol şubelerinin ayrı birer A.Ş. dönüştürülmesi ve ayrıca kulübün gayrimenkul varlıklarını kapsayan Gayrimenkul A.Ş'nin neden kurulması gerektiği yolunda Divan Kurulunu ayrıntılı bilgilendirecek. Ancak sarı kırmızılı kulübün Şampiyonlar Ligi'nde grubun en zayıf takımı olarak görülen Anderlecht karşısında beraberliği son dakika golüyle kurtarabilmesi başkan Ünal Aysal'ın da yönetimin de kredisini zora soktu.

        Galatasaray camiasının ileri gelenleri başkan Ünal Aysal'ın kulübün mali yapısını düzeltemediğini ancak futbolda elde edilen 2 şampiyonluk ile yönetimini ayakta tuttuğunu öne sürerek, başkan Ünal Aysal'ın oluşturmaya çalıştığı yeni şirket yapılanmalarına şüpheyle bakıyor. Bu yüzden bugün 13.30'da başlayacak divan toplantısında başkan Ünal Aysal'ı sıcak saatler bekliyor.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ