Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Fenerbahçe Fenerbahçe Diego, Fenerbahçe Diego Ribas, Fenerbahçe Trabzonspor Diego, - Fenerbahçe Haberleri

        HTSPOR / Ahmet Selim KUL

        Fenerbahçe’de Trabzonspor deplasmanında alınan 1 puanın ardından teknik heyet bu maçın değerlendirmesini yaptı. 3. bölgede birçok anlamda eksik kalındığı görüşünde birleşilirken genel anlamda ise rakibin bu kadar bilinmezliklerle dolu olduğu bir maçta ortaya konulan performans tam not aldı. Teknik heyet, tek tek incelemeler yaparken Diego konusunda ortaya konulan veriler ise dikkat çekiciydi. Diego oyundan çıkana kadar sahadaki en çok koşan oyuncular arasında yer alırken, ön alanda yapılan baskıya verdiği katkı da beğeniyle karşılandı.

        ‘DAHA İYİ OLACAK’

        Diego’nun sakatlık yaşamasına rağmen ligin en zorlu ve sert deplasmanlarından birinde bu şekilde ayakta kalması ve fiziki açıdan sırıtmaması İsmail Kartal ve ekibini memnun etti. İlk yarının en çok koşan oyuncusu olan Diego, Fenerbahçe’nin ön alanda yaptığı baskıda aktif olarak rol alırken sorumluluk alma anlamında da olumlu izlenim yarattı. Teknik ekip Diego’nun seviyesinin daha da artacağı konusunda hem fikir olurken Brezilyalı oyuncunun uzaktan çektiği ani şutların da her an tehlike yaratabildiğini belirledi.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ