Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Sergen Yalçın maaş, İlhan Cavcav Sergen, Erman Toroğlu açıklamalar, İlhan Cavcav açıklamalar - Futbol Haberleri

        Bursa'nın Kestel İlçesi'ne bir etkinlik için gelen Erman Toroğlu, gazetelerde Cavcav'ın, Sergen Yalçın'ın 200 bin TL aylık aldığı, açıklamasının abartma olduğunu, böyle paraların alınamayacağını belirtirken şöyle dedi:

        "SERGEN 200 ALIYORSA BEN 400 BİN TL ALIYORUM"

        "Televizyonlarda bu kadar büyük para verilmiyor. İlhan Cavcav, teknik direktörlük için Sergen Yalçın'a teklifte bulunmuş. Bu şekilde iddialar var. Sanıyorum Cavcav, bu rakamı telefus ederken Sergen'in diğer çekimler dizi ve reklam gibi kazançlarının tümünü kastetmiştir. Olayı basın da abarttı. Sergen Yalçın 200 bin TL alıyorsa o zaman ben de 400 bin TL alıyorum."

        "KULÜPLER SIKINTIDA"

        Erman Toroğlu, bir soru üzerine, "Kulüpler maddi yönden büyük sıkıntı çekiyor. UEFA, önümüzdeki sezon büyük kulüpleri Avrupa Kupası maçlarına almayabilir. Kulüpler iyi yönetilmiyor. Federasyon halen bir önlem alıp çalışma yapmıyor" dedi.

        "PASSOLİG DOĞRU KARAR"

        Erman Toroğlu, Passolig uygulamasının doğru bir karar olduğunu, ancak Türkiye'de oturtulamadığını belirterek, "Yanlışlıklar ve hatalar var. Tanıtımı iyi yapılmadı. Hatta hiç yapılmadı" diye konuştu. Toroğlu, olay çıkartılanların kavulması gerektiğine dikkat çekerek açıklamalarını şöyle sürdürdü:

        "PARAZİTLER AYIKLANMALI"

        "Hadise yapan seyirciyi kovmazsak başımız belaya girecek. Kavga döğüş yapanı, sahada maçı bitiremeyen adamı, yani parazitleri ayıklamazsak futbolda başarılı olamayız. Nerede hata yaptıklarını biliyorlar. Türkiye'de birkaç yönetici şiddeti körüklüyor. Trabzon maçında konuşmadılar, çünkü olay yok. Olay yapan yönetici ve futbolcular belli. Bakın son 10 yıl içerisinde hep aynı kişiler olaylarda var. Son 10 yılın gazetelerine açıp bakın hep onları görürsünüz."

        "BURSA'YA BEŞİKTAŞ SEYİRCİLİ GİRMELİ"

        Bursaspor'la oynadıkları maçta Beşiktaş seyircinin alınması gerektiğini beirten Toroğlu, "Bu konuda organize yapılmalı ve önlemler alınmalıdır. Futbol Federasyonu, Manisa'da oynanan Süper Kupa maçı için önlemler almadı. Maçta olaylar çıktı. Kale arkasını birinde file var diğerinde yok. Sonra file olmayan yerden yabancı maddeler atıldı" dedi.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ