Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Avrupa Ligi Halis Özkahya, Halis Özkahya UEFA, Halis Özkahya Avrupa Ligi, - Futbol Haberleri

        UEFA'DAN ÖZKAHYA'YA GÖREV

        Türkiye Futbol Federasyonu'ndan yapılan açıklamaya göre Özkahya, UEFA Avrupa Ligi B Grubu'nda 18 Eylül Perşembe günü TSİ 20.00'de başlayacak Club Brugge-Torino maçını yönetecek.

        Belçika'nın Brugge kentindeki Jan Breydel Stadyumu'nda oynanacak karşılaşmada Özkahya'nın yardımcılıklarını Cem Satman ile Kemal Yılmaz yapacak. Ekrem Kan'ın dördüncü hakem olarak görev yapacağı müsabakanın ilave yardımcı hakemleri ise Mete Kalkavan ile Tolga Özkalfa olacak.

        UEFA'DAN SARVAN'A GÖREV

        UEFA gözlemcisi Oğuz Sarvan, 17 Eylül Çarşamba günü Almanya'nın Bayern Münih ile İngiltere'nin Manchester City takımları arasında oynanacak UEFA Şampiyonlar Ligi E Grubu karşılaşmasında hakem gözlemcisi olarak görev alacak. Almanya'nın Münih kentindeki Allianz Arena'da oynanacak karşılaşma TSİ 21.45'te başlayacak.

        UEFA'DAN ILGAZ'A GÖREV

        UEFA gözlemcisi Murat Ilgaz, 18 Eylül Perşembe günü Polonya'nın Legia Varşova ile Belçika'nın Lokeren takımları arasında oynanacak UEFA Avrupa Ligi L Grubu karşılaşmasında hakem gözlemcisi olarak görev alacak. Polonya'nın Varşova kentindeki Wojska Polskiego Stadyumu'nda oynanacak karşılaşma TSİ 22.05'te başlayacak.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ