Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Galatasaray Roberto Mancini hangi takımı çalıştırıyor. Roberto Mancini Galatasaray, Roberto Mancini Lokomotiv Moskova - Galatasaray Haberleri

        Rusya Ligi'nde geride kalan 7 haftada 9 puan toplayabilen ve alınan kötü sonuçlar neticesinde teknik direktör Leonid Kuchuk ile yollarını ayırmaya hazırlanan Lokomotiv Moskova'nın gündeminde sürpriz bir isim var.

        Transfer döneminde, Beşiktaş'tan ayrılan Manuel Fernandes ve Akhisar Blediyespor'dan Oumar Niasse'yi kadrosuna katan Başkent ekibinin, Roberto Mancini ile ilgilendiği ileri sürüldü.

        İtalyan basınında yer alan habere göre; Lokomotiv Moskova, Galatasaray ile yollarını ayırdıktan sonra herhangi bir külüple anlaşmayan teknik direktör Roberto Mancini'yi ikna etmeye çalışıyor. Mancini'nin ise senelik 6 milyon euro talep ettiği, bu bedelin ise Rus Kulübü için çok fazla olduğu ifade edildi.

        İtalyan teknik adamın ücretinde indirime gitmeyi kabul etmemesi durumunda, Lokomotiv Moskova'nın Mancini'den vazgeçeceği ve Rostov Teknik Direktörü Miodrag Bozovic'e yöneleceği bildirildi.

        (Ajansspor)

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ