Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Galatasaray Steven Defour, Defour Galatasaray, Galatasaray Anderlecht, Defour Galatasaray açıklamaları, Defour Arena cehennem olacak, - Futbol Haberleri

        Yarınki maçta Galatasaray'ın en çok çekindiği isim olarak öne çıkan Anderlecht'in yıldızı Steven Defour, Şampiyonlar Ligi buluşması öncesinde açıklamalarda bulundu. Sezon başında Porto'dan transfer edilen ve Belçika ekibinin en etkili ismi olarak gösterilen 26 yaşındaki orta saha oyuncusu, İstanbul deplasmanının kendileri için zor olacağını itiraf etti.

        Belçikalı milli futbolcu, "Oyuna çok iyi konsantre olmalıyız. İlk yarım saatin tam bir cehennem olacağını biliyoruz. Ancak bu sürede iyi direnebilirsek güvenimiz yerine gelecek. Bu şekilde cehennemin ateşini düşürebiliriz" dedi. Deneyimli futbolcu takımdaki genç arkadaşlarına bu konuda telkinlerde bulunduğunu da sözlerine ekledi.

        SKANDAL İLE GÜNDEME GELMİŞTİ

        Steven Defour takımının hafta sonunda Lierse ile oynadığı maçta yaptığı hareketle gündeme gelmişti. Rakip taraftarlara doğru cinsel organını tutarak harekette bulunan oyuncunun tavrı ülkesinde hala konuşulmaya devam ediyor. Lierse deplasmanında oldukça cesur görünen Defour'un, çekindiğini söylediği sarı-kırmızılı tribünlerle nasıl bir iletişiminin olacağı merak konusu oldu.

        (Skorer)

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ