Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Trabzonspor Cardozo Halilhodzic, Cardozo Trabzonspor - Trabzonspor Haberleri
        1

        Fenerbahçe ile sahasında golsüz berabere kalan Trabzonspor, UEFA Avrupa Ligi L Grubu'nda 18 Eylül Perşembe günü deplasmanda Ukrayna'nın Metalist Kharkiv ile yapacağı maçın hazırlıklarına başladı.

        2

        Teknik direktör Vahid Halilhodziç yönetiminde, Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde yapılan antrenmana sakatlıkları bulunan Deniz Yılmaz, Özer Hurmacı ve Bosingwa'nın yanı sıra dinlendirilen Soner Aydoğdu ile Onur Recep Kıvrak katılmadı.

        3

        Sakatlıkları bulunan oyunculardan Aykut Demir, Mustafa Yumlu ve Zeki Yavru ise kondisyon salonunda çalıştı. Fenerbahçe maçında 90 dakika forma giyen oyuncular, koşu yaparak antrenmanı tamamlarken, diğer oyuncular pas çalışması yaptı.

        4

        CARDOZO'YA FIRÇA
        UEFA Avrupa Ligi play-off turunda Rostov ile oynanılan rövanş maçında sakatlanan ve ligde ilk 2 hafta forma giyemeyen Cardozo, takımla çalışmalara başladı. Paraguaylı oyuncu, takımla ilk antrenmanında teknik direktör Halilhodziç tarafından sert bir dille uyarıldı.

        5

        Boşnak teknik adam, oyunculara sıçrayarak topa kafa vurma çalıştırması yaptığı sırada, bu hareketi istediği gibi yapmayan Cardozo'ya yanına giderek bağırdı. Halilhodziç, diğer oyunculara da zaman zaman uyarılarda bulundu.

        6

        Cardozo, Halilhodzic'in yaptığı uyarıları anlamayınca tercümandan yardım istedi.

        7

        UKRAYNA YOLCULUĞU YARIN
        Trabzonspor, yarın sabah basına kapalı yapacağı çalışmayla Metalist Kharkiv maçının hazırlıklarını tamamladıktan sonra saat 15.00'te özel uçakla maçın oynanacağı Ukrayna'nın Lviv kentine gidecek.

        8

        Lviv Arena Stadı'nda Çarşamba günü son antrenmanını gerçekleştirecek bordo-mavililer, maçı oynadıktan sonraki gün İstanbul'a dönecek ve burada İstanbul Başakşehir maçı hazırlıklarını gerçekleştirecek.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ