Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Beşiktaş Atiba Hutchinson, Hutchinson Beşiktaş, Atiba Beşiktaş, Hutchinson sözleşme, Hutchinson transfer, - Beşiktaş Haberleri

        Sezon başında Şampiyonlar Ligi'nin kapısından dönen ve yoluna UEFA Avrupa Ligi'nde devam eden Beşiktaş'ta flaş bir gelişme yaşanıyor. Atiba Hutchinson için İngiliz kulüpleri devreye girdi.

        İNGİLİZ KULÜPLERİ DEVREDE

        Beşiktaş'ın 2013'ün Temmuz ayında kadrosuna kattığı Atiba Hutchinson için İngiliz kulüpleri devreye girdi. Sezon sonunda sözleşmesi sona erecek oyuncu için West Ham United ve bir kaç İngiliz kulübünün de devrede olduğu iddia edildi. Özellikle Arsenal maçlarında ne kadar önemli bir oyuncu olduğunu bir kez daha kanıtlayan 32 yaşındaki Kanadalı yıldız, Arsenal teknik direktörü Arsene Wenger'den de takdir almıştı. Wenger Beşiktaş maçı sonrası en çok hangi oyuncuyu beğendiniz sorusuna Atiba yanıtını vermişti.

        SÖZLEŞMESİ UZATILMADI

        Takımın en önemli oyuncularından biri olan Atiba İle Beşiktaş yönetiminin henüz sözleşme uzatmaması oyuncu ve menajeri tarafından belirsizlik yaratırken İngiliz kulüplerinden gelen tekliflerin oyuncuyu ikna edebileceği aktarılıyor. Eğer Beşiktaş Kanadalı yıldızın sözleşmesini uzatmaz ise oyuncu sezon sonunda istediği kulübe bonservis bedeli olmadan imza atabilecek.

        Atiba Hutchinson geçen sezon Beşiktaş formasıyla 33 maça çıkmış ve bu maçlarda 1 gol atarken 4 de asist yapmıştı.

        (Eurosport)

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ