Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Fenerbahçe Selçuk Şahin, Selçuk Fenerbahçe, Selçuk Trabzonspor maçı, Selçuk İsmail Kartal, İsmail Kartal kimdir, İsmail Kartal kariyeri, - Fenerbahçe Haberleri

        HTSPOR

        Fenerbahçe’nin dün akşam Trabzonspor karşısındaki etkisiz futbolunun yanı sıra teknik direktör İsmail Kartal’ın yaptığı bir değişiklik hem kafalarda soru işareti bıraktı hem de tepki topladı. Sarı-Lacivertliler oyunun sonlarına doğru en azından bir gol bulmak için rakip kaleye yüklenirken zaman zaman pozisyonlar da yakaladı. Tabii ki böyle bir durumda gol umudu olarak Emenike ile Webo bulunuyordu. Ancak teknik direktör İsmail Kartal’ın 3 uzatma dakikası varken 90. dakikada gol umudu Emenike’yi oyundan alıp yerine Selçuk Şahin’i sahaya sürmesi, şaşkınlık yarattı. 90 dakika sonunda Sarı-Lacivertliler’in büyük çoğunluğu birbirine, “Selçuk oyuna niye girdi?” diye sordu.

        ‘HALİLHODZİC’İ BİLİYORDUK!

        Bu arada teknik direktör İsmail Kartal maç sonrasında yaptığı açıklamada, “Oyunun başından sonuna kadar kontrol bizim elimizdeydi. Futbol oynamaya çalıştık. Trabzonspor tamamen kapanarak kontradan sonuca gitmek istedi. Zaten Vahid hocanın Cezayir’den felsefesini biliyorduk. Biz rakibin arkasında yeterince boşluk bulamadık. Bu yüzden çok pozisyona giremedik” ifadelerini kullandı.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ