Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol İspanya Iker Casillas, Pepe, Iker Casillas yuhalandı, futbolcu yuhalandı - Futbol Haberleri

        Real Madrid'in Atletico Madrid'e 2-1 yenildiği maç sonrası konuşan Iker Casillas, taraftarların haklı olduklarını söyleyerek kendisini eleştirdi.

        Maç sonu konuşan Casillas, "Eğer final düdüğüyle birlikte taraftarlar bizi yuhalamak istiyorlarsa, bırakalım da yuhalasınlar. Saygı göstermek zorundayız." dedi.

        Daha sıkı sıkı çalışmak zorunda olduklarını söyleyen tecrübeli kaleci, "İkinci yarıda Atletico bizim kontrolümüz altındaydı. Ama Arda oyuna girdi ve müthiş bir iş başardı. Sonuç bana göre adil olmadı." diye konuştu.

        Eleştirilere maruz kalan Casillas, "Atletico oyunda neler yapması gerektiğini çok iyi biliyor. Onları kutlamak lazım." dedi.

        Atletico Madrid, Real'i Arda Turan'ın attığı golle 2-1 mağlup ederek rakibini bir kez daha yenilgiye uğrattı.

        PEPE:BİZİ YUHALAMAYIN

        Portekizli savunmacı, Atletico Madrid maçında aldıkları yenilgi sonrası panik olmamaları gerektiğini savundu.

        Pepe, Madrid derbisinde Atletico Madrid'e 2-1 yenildikleri maçtan sonra verdiği demeçte Real Madrid taraftarlarından takımlarına sırt çevirmemelerini istedi.

        Tiago'nun kafa golüyle öne geçen Atletico Madrid, Ronaldo'nun penaltı golüne engel olamamıştı. Ancak oyuna ikinci yarıda dahil olan Arda Turan'ın golü ile Bernabeu'dan 3 puanla ayrılmayı başardı.

        Üst üste alınan iki mağlubiyet sonrası taraftarlar oyuncuları yuhalarken tepkilerin büyük çoğunluğu Iker Casillas'aydı.

        Karşılaşma sonrası Canal+'ya konuşan Pepe, "İşler bizim için iyi gitmedi. Zorlu bir maçtı. Topun kontrolünü ele geçirdik ama pozisyon bulmakta zorlandık. Daha fazla çalışmalıyız. Bu sezon şampiyonluk kolay olmayacak. Taraftarlar da her zaman haklıdır. Ancak onların bize destek olmalarını istiyoruz." dedi.

        Real Madrid, Şampiyonlar Ligi'nde salı günü Basel ile karşı karşıya gelecek.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ