Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol İngiltere Chelsea, Mourinho açıklama, Diego Costa - Futbol Haberleri

        Chelsea'de gol üstüne gol atan ve son olarak Swansea'ye karşı hat-trick yapan Diego Costa, Mourinho'nun kanatlarının altına erkenden girdi.

        Tecrübeli teknik adam, yaptığı açıklamada Costa'yı överken, "Diego Costa gerçek bir forvet, gerçek bir golcü. Ancak 4 maçta 7 gol sanki biraz fazla gibi. Şimdi üzerinde her maç bu kadar gol atması için beklenti var. 8 maçta 14 gol atmasını bekleyemeyiz bu haksızlık olur." dedi.

        Yıldız forvetin 4 maçta 7 gol atmasının normal olmadığını söyleyen Mourinho, "Bu seriyi devam ettirmek imkansız gibi bir şey. Sonraki maçlarda da 4 maçta 7 atacak değil, belki bu sefer sadece 2 gol atar, kim bilir. Takımda rahat, stressiz. 2013 ya da 2014'te almış olmak için forvet almadığımıza herkes memnundur eminim. Costa'yı transfer ederek çok doğru bir şey yaptık. Doğru kişi için bekleyerek doğru yaptık." ifadelerini kullandı.

        Arsenal ve Manchester City'nin 2-2 berabere kalmasıyla zirveye iyiden iyiye yerleşen Chelsea hakkında konuşan Portekizli, "Biz şu an yarışta değiliz. Amacımız maçlarımızı kazanmak, futbol oynamak. Hesaplara şimdi giremeyiz. O matematiği son 10 maçta falan yapmak lazım. Şu an tek hedefimiz puan toplamak." diye konuştu.

        Chelsea 12 puanla Premier Lig'de zirvede yer alıyor.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ