Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Fenerbahçe Fenerbahçe Caner Erkin, Caner Erkin röportaj - Fenerbahçe Haberleri

        HTSPOR / Ahmet Selim KUL

        Fenerbahçe’de Caner Erkin, belirsizliği henüz netlik kazanmış değil... A Milli Takım’dan sakat dönen ve 2 gün boyunca bandajla gezen Caner Erkin, dünkü idmanın tamamında takımla birlikte çalıştı. Sakatlığı geçmiş bir görüntü çizen deneyimli oyuncu, hocası İsmail Kartal’a kesinlikle bu maçta yer almak istediğini söyledi ve “Hocam kendimi iyi hissediyorum ve kesinlikle bu maçta yer almak istiyorum. Şans verirsen oynarım” dedi. Kartal da bunun üzerine oyuncusunu 19 kişilik maç kadrosuna dahil etti. Caner’i oynatıp oynatmama konusunda kararsız kalan ve deneyimli futbolcuyu riske etmek istemeyen İsmail Hoca, son kararını maç saatinde verecek.

        SOW’UN YERİNE ALPER

        Kanarya’da Caner’in sakatlığı dışındaki soru ise Emenike ve Moussa Sow’du... Hafta içinde milli takımlarına giden iki oyuncudan Emenike perşembe gecesi İstanbul’a dönmüş, Sow ise ancak önceki gece Türkiye’ye gelebilmişti. Teknik direktör İsmail Kartal, bu ikiliden takımla sadece tek bir idman yapabilen Sow’u Trabzon maçında kulübeye çekme kararı aldı. Emenike ise özellikle bu tür deplasmanlarda çok iş yapabilecek gücü ve sürati nedeniyle 11’deki yerini alacak. Sow’un yerine ise sol kanat Alper Potuk’a emanet edilecek. Geçen sezon Avni Aker’de iyi bir performans çıkaran Alper, Emenike’nin golünde şık bir asiste imza atmıştı.

        DİEGO RİBAS 11’DE

        Sarı-Lacivertli ekipteki 3. soru işareti ise Diego Ribas’tı... Brezilyalı yıldızın 11’de olup olmayacağı hakkındaki papatya falları dün sonuçlandı. Diego, Avni Aker’de Kanarya’nın en büyük hücum silahı olacak.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ