Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Kasımpaşa Şota Arveladze Kasımpaşa, Şota Arveladze açıklama - Kasımpaşa Haberleri

        HTSPOR / Volkan KÖSE

        Spor Toto Süper Lig’de bugün Mersin İdmanyurdu’nu konuk edecek olan Kasımpaşa’nın sempatik teknik direktörü Şota Arveladze’den tokat gibi açıklamalar geldi. Süper Kupa sonrası yaşanan Volkan-Melo gerilimine değinen Gürcü çalıştırıcı, “Bu olayları biz istiyoruz. Ben son 4 yıldır buradayım, normal biten bir Galatasaray Fenerbahçe derbisi görmedim.

        Eğer bu olayları görmek istemiyorsan, maça gitmeyeceksin, televizyondan izlemeyeceksin. Ama bakıyorsun ki, bu maçların reytingi yüksek! Maçı seyreden insanlar demek ki, bunu görmek istiyorlar! Hoşuna gidiyor yani bu ülkenin! Ben çocuğumu alıyorum yanıma. Futbolu görsün, öğrensin diye. Ama sahada bu olayları görüyoruz” diye konuştu.

        ‘ERKEN ŞOK İYİ OLDU’

        Milli Takım’ın İzlanda hezimetini de değerlendiren Şota, “Kolay maç olmayacağını biliyorduk. Keşke Milli Takım bu darbeyi hiç almasaydı. Ama eğer bu yolda bir darbe alacaksanız en başından bununla yüzleşmeniz daha iyi. Çünkü daha çok maç var ve hataları en baştan görmek daha iyi” yorumunu yaptı.

        ‘MERSİN ZOR TAKIM’

        Şota Arveladze, bugünkü Mersin İY maçıyla ilgili, “Milli maç arasında iyi çalışıp Bursaspor gibi iyi bir rakibe karşı hazırlık maçı oynadık. Mersin maçını stat zemini düzelmediği için Başakşehir Stadı’nda oynayacağız. Bu bizim için dezavantaj. Mersin mücadele eden, zor bir takım. Biz de iyi bir takımız, iyi hazırlandık ve kazanmak istiyoruz” dedi.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ