Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Galatasaray blerim dzemaili istatistikleri, goran pandev'in istatistileri, galatasaray'ın yeni transferleri - Galatasaray Haberleri
        10

        İkili Mücadeleden Top Kazanma: 2
        İkili Mücadeleden Top Kaybetme: 3
        Top Kazanma: 8
        Top Kaybetme: 11
        Toplam Hücum Pas: 8
        Orta: 3
        İsabetli Orta: 0
        İsabetsiz Orta: 3

        11

        SNEİJDER FENA BOZULDU
        Galatasaray’da Wesley Sneijder krizi kapıya dayandı... Terim’le mesafeli olan, Mancini’yle pozitif ilişkiler kuran Hollandalı yıldızın, Prandelli’yle nasıl bir diyalog kuracağı merak konusuydu.

        12

        Ancak İtalyan hocanın, fizik olarak hazır görünmeyen ve etkisiz bir oyun ortaya koyan Sneijder’ı F.Bahçe ve Bursa maçlarının ardından Eskişehir önünde de oyundan alması, Hollandalı yıldızı kızdırdı. Sneijder, tabelada kendi ismini görünce mimikleriyle buna bozulduğunu gösterdi. G.Saray’ın gol bulması gereken dakikalarda Sneijder’ın yavaş yavaş kenara gelmesi de eleştiri konusu oldu.

        13

        Elini uzatan hocasıyla zoraki “Çak” yapan Sneijder, daha sonra kulübeye doğru yöneldiği sırada bileğinden çözdüğü bandı yere fırlattı. Ardından “içeri giriyorum” dercesine bir hareket yapıp kulübe yerine soyunma odasının yolunu tuttu. Sneijder’ın yerine 71. dakikada Olcan Adın oyuna dahil oldu.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ