Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Galatasaray G.Saraylı taraftarlar takımlarını yalnız bırakmadı, G.Saray'dan Es-Es maçına pankartlı tepki, Galatasaray'da seyircisiz maç tepkisi, Galatasaraylı taraftarlar Metin Oktay Tesislerinde takımlarına destek verdi - Galatasaray Haberleri

        Spor Toto Süper Lig'in ikinci haftasında Eskişehirspor'u ağırlayacak Galatasaray Futbol Takımı için taraftarları destek gösterisi yaptı.

        Taraftar grubu ultrAslan'ın organizasyonuyla maç öncesi Florya Metin Oktay Tesisleri önünde toplanan yaklaşık 1500 kişi, yaptıkları tezahüratlarla futbol takımına destek verdi.

        Sarı-kırmızılı kulübe seyircisiz oynama ve Felipe Melo'ya 2 maç men cezaları verilmesi nedeniyle Türkiye Futbol Federasyonu'na (TFF) tepkili olan taraftarlar, yaptıkları tezahüratlarda da TFF'yi hedef aldı. "Yeter Yıldırım Demirören" ve "Felipe Melo'nun askerleriyiz" şeklinde tezahüratlar yapan taraftarlar, yine birlikte Galatasaray marşları söyledi.

        Takım otobüsünün tesislerden çıkışına kadar tesisin A kapısı önünde bekleyen taraftarlar, daha sonra çıkış yolunun iki tarafında Galatasaray bayrakları sallayıp, meşaleler yaktı. Futbol takımını taşıyan otobüs, oluşturulan bu hattın ortasından geçerek Türk Telekom Arena'ya hareket etti.

        PANKARTLI TEPKİ

        Seyircisinden yoksun bir şekilde mücadeleye çıkacak olan sarı-kırmızılıların tribünlerinde, "Türkiyedir Galatasaray" ve "Armanın peşinde adanmış hayatlar" pankartları yer alacak. Galatasaray'ın UEFA ve UEFA Süper Kupa zaferlerini gösteren pankart da kale arkasında bulunacak.

        TFF Süper Kupa maçında yaşanan saha olaylarıyla ilgili PFDK'nın Galatasaray'a ve Fenerbahçe'ye kestiği cezaları yetersiz bulan Hukuk Müşavirliği'nin itirazını görüşen Tahkim Kurulu, sarı-kırmızılıların cezasını 1 maç seyircisiz oynamaya çevirmişti. Sarı-kırmızılılar da pankartlar aracılığıyla bazı mesajlar göndermiş oldu.

        Disiplin Talimatı'nın 99. maddesine göre, Galatasaray - Eskişehirspor maçını stat kapasitesinin yüzde 5 oranında Eskişehirspor taraftarı izleyebilecek

        Taraftarlar da Eskişehirspor karşılaşması öncesinde Metin Oktay Tesisleri'ne gelerek takımlarına destek verdi

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ