Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Fenerbahçe Milos Krasic, Krasic Fenerbahçe, Krasic transfer, Krasic Al Jazira - Fenerbahçe Haberleri

        Fenerbahçe'nin kadro dışı bıraktığı ve U21 ile idmanlara çıkan Milos Krasic'e Arap talipli var. Sırp basını tarafından ortaya atılan iddiaya göre Birleşik Arap Emirliklerinin Al Jazira takımı Krasic'i renklerine bağlamak için harekete geçti. Geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamada parayı değil futbol oynamayı tercih ettiğini ve Ocak ayında yeni bir takıma gitmek istediğini ifade eden Krasic'in ise öncelik olarak Avrupa'yı düşündüğü vurgulandı.

        VUCINIC FAKTÖRÜ

        Öte yandan Al Jazira'nin kadrosunda bulundurduğu eski Juventuslu Mirko Vucinic'i transferde devreye sokabileceği ifade edildi. Torino ekibinde birlikte forma giydiği aynı zamanda Karadağ bağımsızlığını ilan etmeden önce Sırbistan adına da top koşturduğu Krasic'i Abu Dabi'ye getirebileceği vurgulandı.

        KAZANDIĞI PARAYI DUYUNCA

        Sırp basını, Krasic'in her ne kadar idealist olarak Avrupa'da oynamak istediğini söylese de Al Jazira'nin vereceği ücreti duyunca fikrini değiştireceğine inanıyor. Vucinic'in yıllık 6 milyon Euro aldığına dikkat çeken gazeteler, Krasic'in ise Fenerbahçe'de yıllık 2.3 milyon Euro kazandığını belirtti.

        (SporX)

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ