Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Galatasaray İlkay Gündoğan, Borussia Dortmund, Dortmund İlkay, İlkay Gündoğan Galatasaray, İlkay Galatasaray maçında oynayacak mı?, - Futbol Haberleri

        2013’ün Ağustos ayından bu yana yaklaşık 13 aydır resmi maça çıkmayan İlkay Gündoğan, çalışmalarını yaklaşık iki haftadır takımla birlikte sürdürüyor. Bild’e bir röportaj veren 23 yaşındaki oyuncu, geri dönüş için hedefini açıklarken, henüz eski formunda olmadığını ifade etti.

        "ARTIK RAHATIM"

        İkili mücadelelere girdiğini ve bundan kaçınmadığını söyleyen İlkay, “Fakat halen eski seviyemde değilim. Yaşadığım sakatlıklardan sonra şimdi artık daha rahatım. O kadar çok sakatlık yaşadım ki artık buna alıştım” dedi.

        "REUS'UN SAKATLIĞI, BENİMKİNİN YANINDA HİÇBİR ŞEY"

        Takımın bir diğer yıldızı Marco Reus da sakatlığı nedeniyle 4 hafta forma giyemeyecek. İlkay, 4 haftalık sürenin kendisi için hiçbir şey olduğunu söylüyor: “Dört hafta uzun bir süre gibi görünebilir fakat benim sakatlık geçmişime bakınca hiçbir şey. Artık sakatlıklarla yaşamasını ve bunun sporun bir parçasını kabullendim.”

        GALATASARAY'A KARŞI SAHADA

        İlkay’ın ilk resmi maçına Anderlecht karşısında çıkmayı planlıyor: “1 Ekim’de Anderlecht deplasmanında bir maçımız var. Her şey yolunda gider ve Klopp da onay verirse orada olmayı planlıyorum.”

        Dortmund, Galatasaray ile ilk karşılaşmasını 22 Ekim’de Türk Telekom Arena’da oynayacak. İlkay, bu maçta Galatasaray’a karşı forma giyebilir.

        (Ajansspor)

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ