Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Şampiyonlar Ligi Galatasaray'ın Şampiyonlar Ligi'ndeki rakibi Dortmund'da büyük şok, Borussia Dortmund'da şok sakatlık, Ciro Immobile milli takımda sakatlandı - Futbol Haberleri

        Galatasaray'ın rakibi Borussia Dortmund'da bir büyük şok daha yaşandı. Borussia Dortmund yıldız oyuncusundan gelen haberle sarsıldı. Borussia Dortmund bu sakatlıkla birliklte milli maç arasını çok kötü kapatmış oldu

        Galatasaray'ın Devler Ligi'ndeki rakiplerinden Borussia Dortmund'un milli maç arası kabusu sürüyor.

        Geçtiğimiz günlerde Almanya'nın İskoçya ile oynadığı mücadelede yıldızı Marco Reus'u sakatlığa kurban veren Alman ekibi, bu sefer de İtalya'nın Norveç'i 2-0 mağlup ettiği mücadelede Ciro Immobile'ı kaybetti.

        Yapılan kontroller sonrasında, İtalyan oyuncunun sırtında zedelenme meydana geldiği ve uzun süre sahalarda uzak kalabileceği kaydedildi.

        İtalya takım doktoru Enrico Castellacci, sakatlık ile ilgili yaptığı açıklamada, "Sakatlık gerçekleştikten sonra zar zor hareket edebiliyordu. Ancak birkaç dakika sonra daha iyi duruma geldi. Durumu ayrıntılı raporların ardından netleşecek" ifadelerini kullandı.Galatasaray'ın 4 Kasım 2014 tarihinde Devler Ligi D Grubu 3. maçında Borussia Dortmund ile karşılaşacak.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ