Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Fenerbahçe Volkan Demirel, Fenerbahçeli futbolcu, Antalya, - Fenerbahçe Haberleri

        Fenerbahçeli futbolcular Volkan Demirel, Diego ve Alper Potuk, Antalya'da taraftarla buluştu. Yoğun ilgi nedeniyle izdiham yaşandı. Volkan, "Susmayan Cim Bomlu olsun” diyerek kalabalığı sakinleştirmeye çalıştı.

        Fenerbahçeli futbolcuların Antalya'da taraftarla buluşması olaylı geçti.Volkan Demirel ve Alper Potuk ile yeni transfer Diego, bir alışveriş merkesinde imza dağıttı. Antalyalı taraftarlar yoğun ilgi gösterdikleri etkinlikte içeri girebilmek için saatlerce bekledi. Uzun kuyruğun sonunda içeri girip imza alabilenler şanslıydı.

        Mağaza kapısındaki arbedenin artması ve güvenliğin sağlanamaması üzerine önce Diego etkinlik alanından çıkarıldı. Bu sırada taraftarlar da içeri zorla girmeye başladı. Fenalaşan taraftarın yanı sıra, ezilme tehlikesi geçirenler de oldu.

        Volkan ve Diego ise mağaza içinde 20 dakika kadar bekledi. Kontrolün sağlanamamasının ardından kaptan Volkan Demirel mağaza kapısından taraftara seslendi.

        Önce, "Susmayan Cim Bomlu olsun"diyerek kalabalığı sakinleştiren Volkan, can güvenliği açısından kalabalığın dağılması gerektiğini söyleyerek yoğunluğun azalmasını sağlamaya çalıştı.Volkan daha sonra Alper ve yetkililerle birlikte mağazadan uzaklaştı.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ