Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Rams Başakşehir İstanbul Başakşehir'de yeni transferler tanıtıldı - Rams Başakşehir Haberleri

        İstanbul Başakşehir Futbol Kulübü, transfer sezonunun son günü kadrosuna kattığı, Sezer Öztürk, Jose Marcio Da Costa ve Michael Eneramo'yu basına tanıttı.

        Kulüp binasında gerçekleştirilen toplantıya yeni transferlerin yanı sıra İstanbul Başakşehir Futbol Kulübü yönetim kurulu üyeleri Mustafa Saral, Ömer Faruk Ayvacı, Mesut Altan ve çok sayıda basın mensubu katıldı.

        Basın toplantısında açıklamalarda bulunan İstanbul Başakşehir Futbol Kulübü yönetim kurulu üyesi Mustafa Saral, 2014-2015 sezonunun transfer dönemini yaptıkları üç transfer ile tamamladıklarını belirterek, "Tabiki güçlü bir takım olmuştuk ama bu transferlerle de gücümüze güç kattık. Jose Marcio Da Costa ile 1+1 yıllık bir anlaşma yapıldı. Sezer Öztürk'ü ise Beşiktaş'tan bir yıllığına kiraladık. Ayrıca Sezer'in yeteneği var ama bugüne kadar şansı yaver gitmedi. İnanıyorum ki Sezer'in şansı yanında olacak ve yeteneğini sahada yansıtacak. Eneramo ile de bir yıllığına anlaştık. " diye konuştu.

        Beşiktaş'tan bir yıllığına kiralık olarak gelen Sezer Öztürk ise "Bildiğiniz gibi geçen sene maalesef 10 ay kadro dışı kaldım. Bu Fenerbahçe'den Beşiktaş'a transfer olurken hiç beklenmedik birşeydi. Hayatta her zaman herşey istediğiniz gibi gitmiyor. Bazen şansınızın da yanınızda olması gerekiyor. Bu zor günlerimde Başakşehir bana kucağını açtı. 4-5 transfer teklifi vardı ama ben son güne kadar Başakşehir'i bekledim. Abdullah hoca ile de çalışmayı istiyordum çünkü. Benim sıkıntım sahaya çıkana kadar. Sahaya çıktıktan sonra biliyorsunuz elimden geleni yapıyorum. Tekrardan eski günlerime döneceğimi umuyorum." şeklinde konuştu.

        İstanbul Başakşehir ile 1+1 yıllık sözleşme imzalayan Jose Marcio Da Costa ise "Yeni bir kulüp ve yeni bir yönetim. Haliyle de yeni projeler. Açıkcası bu kulüpten teklif geldiği zaman çok heyecanlandım. Bana projelerini ve takımın hedeflerini anlattılar. O yüzden kabul ederken tereddüt etmedim.Hoca ile de görüşmelerim olmuştu. O da bana hedefleri anlattı. O yüzden çok büyük heyecanla geldim buraya." ifadelerini kullandı.

        Beşiktaş'tan bonservisi ile alınan Eneramo'da İstanbul Başakşehir'e transfer olduğu için çok mutlu olduğunu belirtti. Başarılı futbolcu, Türkiye'de hep as takımlarda oynadığını da kaydederek, "Beşiktaş'a transfer oldum ve oradan da Kardemir Karabükspor'a kiralık olarak gittim. Şimdi ise buradan bir teklif aldım. Bu teklif de beni çok mutlu etti. Yeni gelen transferler ile burada çok iyi işler başaracağız. Biliyorsunuz futbolculara şans gelmezse kendini gösteremez ne kadar kaliteli olursa olsun" şeklinde konuştu.

        Basın toplantısı daha sonra fotoğraf çekimleri sonrası son buldu.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ