Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Mondihome Kayserispor PTT 1. Lig, Nobre bu sezon umut veriyor, Kayserispor, gol krallığı, - Mondihome Kayserispor Haberleri

        PTT 1. Lig'de şampiyonluk hedefiyle sezona başlayan Kayserispor'da, geçen sezon ilk 20 hafta fileleri havalandıramayan Mert Nobre'nin, bu sezon lige golle başlaması sarı-kırmızılı takımda futbolcudan beklentileri artırdı.

        Geçen sezon başında Mersin İdmanyurdu'ndan transfer edilen Nobre, ligde 28 maçta 5, kupada ise 4 karşılaşmada 1 gol kaydederek, ilk yılında sarı-kırmızılı camianın beklentilerini karşılayamamıştı.

        Bu sezon PTT 1. Lig'in ilk haftasında deplasmandaki Orduspor maçında galibiyet golünü atan Brezilya asıllı Türk oyuncu Nobre, yeni sezona golle başlamanın mutluluğunu yaşıyor.

        Tecrübeli golcü Nobre,yaptığı açıklamada, Kayserispor'un büyük bir camia olduğunu belirterek, geçen sezon yaşadıkları şanssızlıklar sonucunda bir alt lige düştüklerini hatırlattı.

        PTT 1. Lig'in en büyük şampiyonluk adayının Kayserispor olduğunu dile getiren Nobre, şöyle devam etti,"Kayserispor olarak çok iyi bir kadroya sahibiz. Takımda kaliteli futbolcular var. Çalışmalarımızı sıkı bir şekilde sürdürüyoruz. Lige deplasmanda aldığımız galibiyetle başladık.

        Orduspor karşısında alınan galibiyet bize moral oldu. Performansımızı aynı şekilde sürdürmemiz gerekiyor. Alacağımız seri galibiyetlerle ligin zirvesindeki yerimizi sağlamlaştırmamız gerek. Rehavete girmeden aynı tempoda çalışmalarımızı sürdüreceğiz."

        HEDEF GOL KRALLIĞI

        Kayserispor'un şampiyonluk, kendisinin de gol krallığını hedeflediğini belirten tecrübeli futbolcu, şunları kaydetti,"Şimdiye kadar Türkiye'de Spor Toto Süper Lig, Ziraat Türkiye Kupası, Türkiye Süper Kupası, ve PTT 1. Lig'de 130 gol atma başarısı gösterdim. Türkiye kariyerimdeki gol sayısını daha da yukarılara taşımak istiyorum. Geçen sezon istediğim kadar gol atamamıştım.

        Bu sezona golle başladım ve takımım da galip geldi. Sezona gole başlamak güzel bir duygu. Sezon sonuna kadar çok sayıda gol atarak, gol kralı olma arzusundayım. Takımımın şampiyonluğuna gollerimle katkıda bulunmak istiyorum. Temennim sakatlıkların olmadığı bir sezon geçirmek."

        Kayserispor Basın Sözcüsü Oğuz Ortaköylüoğlu ise Nobre'nin kendisini ispatlamış çok önemli bir futbolcu olduğunu söyledi.

        Nobre'den beklentilerinin çok fazla olduğunu vurgulayan Ortaköylüoğlu, sözlerini şöyle tamamladı,"Sezon sonunda şampiyon olarak Spor Toto Süper Lig'e yükselmeyi hedefliyoruz. Bu uzun bir maraton. Şampiyonluk yolunda tüm futbolcularımızdan performans bekliyoruz.

        Nobre, uzun yıllardır futbol kamuoyunun yakından tanıdığı çok kaliteli bir oyuncu. Yeni sezonda takıma büyük katkı vereceğinden şüphemiz yok. Sezona da golle başladı. Temennimiz gollerine sezon boyunca devam etmesi."şeklinde konuştu.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ