Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Galatasaray 'Şampiyonlar Liginde çeyrek finali geçmek istiyoruz', Galatasaray, Fernando Muslera2dan açıklama, 'Barış İçin Dinlerarası Maç, - Galatasaray Haberleri

        Böyle anlamlı bir maçta forma giymenin, hayatının en güzel şeyi olduğunu dile getiren Muslera, eski takımı Lazio ile söz konusu stadyumda çok maç yaptığı hatırlatılınca, "Tekrar burada oynamak çok hoş. Mauri ve Ledesma gibi çok özlediğim eski arkadaşlarımı da gördüm bu vesileyle" dedi.

        Galatasaray ile bu sezonki hedefleri sorulan Muslera, "Her büyük ülkenin takımlarında olduğu gibi biz de bu yıl şampiyonluğu hedefliyoruz. Şampiyonlar Ligi'nde geçen yıl çeyrek final oynadık. Yine aynı şeyi gerçekleştirmemiz Türk futbolu için iyi olur, ama bunun da üstüne taşırsak daha da iyi olur" diye konuştu.

        Galatasaray'ın kendisi için çok doğru bir tercih olduğunu ifade eden başarılı kaleci, "Galatasaray çok önemli bir takım ve hep yüksek seviyelerde oynuyor. Bu takım, benim gelişmemi ve milli takımımda hep oynamamı sağladı" şeklinde konuştu.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ