Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Fenerbahçe kiğılı aziz yıldırım'ı bombaladı, kiğılı'dan aziz yıldırım'a şok sözler, kiğılı 1 aydır konuşmuyoruz - Fenerbahçe Haberleri

        Fenerbahçe Yönetim Kurulu'ndan geçtiğimiz gün istifa eden Abdullah Kığılı, başkan Aziz Yıldırım'la ilgili çok çarpıcı açıklamalarda bulundu.

        HABERTÜRK’e konuşan Kiğılı, “Fenerium’a çağ atlattık. Geriye kalan 8 ay içinde toplantılara da gidip gelmeyeceğim için kalmamın bir anlamı yok. Bu yüzden istifa ettim. Başkan çalışkan adam. Her şeyi kendisi yönetmek istiyor. Biz de önünü açtık” dedi.

        "YILDIRIM’LA 1 AYDIR KONUŞMUYORUZ!"

        Bir televizyon programına da katılan Kiğılı, Aziz Yıldırım için şu sözleri sarfetti:

        Aziz Yıldırım tarafından benim yetkilerime müdahele edildi. İşime müdahele edilirse benim bir işim kalmaz. Bu yüzden istifa ettim. Ben Yönetim kurulundan da istifa ettim! Bu işin başında işime karışılırsa bırakırım dedim. Aziz Yıldırım benim aile dostum. Aziz Yıldırım benim haberim olmadan mağaza müdürünü görevden almış. Aziz Yıldırım'ın yaptığı benim ahlakıma uymadı! Türk Telekom sponsor olsun diye 6 ay bekledik sonra onlar istemedi! Aziz Yıldırım'ın neden aramadığını kendisine sorun, 1 aydır konuşmuyoruz!"

        "FENERBAHÇE BAŞKANLIĞINI KABUL ETMEM"

        "Bu işin dönüşü yok ben nokta koydum! Genel Kurul üyesine ben seni kovdum diyemezsin. Böyle bir karakterde bir insan değil Aziz Yıldırım!Formalara stok yapamayınca Genel Müdür kovuldu. Ben Fenerbahçe sayesinde marka olmadım. Yükseleceğim kadar yükselmişim! Bana Fenerbahçe başkanlığı teklif etseniz kabul etmem! Benim başkanlıkta falan gözüm yok. Aziz Yıldırım çok çabuk sinirleniyor. Ani kararlar veriyor! Hasan Doğan'dan önce bana Federasyon başkanlığı teklif edildi ben kabul etmedim!

        YANAL’IN GÖNDERİLİŞİ ŞIK OLMADI!

        Ersun Yanal'ın gönderilmesi şık olmadı! Her Fenerbahçe'li Ersun Yanal'a teşekkür borçludur. Ersun Yanal tarih yazmıştır!

        "AZİZ YILDIRIM DAVADAN SONRA ÇOK DEĞİŞTİ"

        Bu arada Kığılı, Cumhuriyet Gazetesi'ne de bir demeç verdi ve şunları söyledi:

        "Aslında ayrılma kararını o günlerde almıştım çünkü işimize müdahale vardı. Evet, Fenerium Genel Müdürü’nü kovdu ama beni Fenerbahçe’den kovmak ne demek? Öyle bir şey söz konusu olamaz, kim kimi kovuyor? Çoluk çocuk muyuz. Bu çok çirkin bir iddia. Kendim ayrıldım çünkü prensiplerim vardır. Birileri gelir, iyi bildiğiniz, uzmanlık alanınız olan işe karışırsa siz de tepkinizi ortaya koyarsınız. 6 ay dayanamadılar. Beni değil ama bizim atadığımız başarılı bir yöneticiyi (Aydın Kirman) kovdular. Demek ki bu işi bizden daha iyi yapacaklar. Buyursunlar yapsınlar dedik.

        Ne yazık ki Aziz Yıldırım Bey, eski Aziz Bey değil. Yeniden yargılanma süreci başladıktan sonra çok değişti. Sonuçta Fenerbahçe hepimizin, Fenerbahçe çok büyük bir aile, Fenerbahçe kişilere indirgenemez."

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ