Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Beşiktaş lukasz broz beşiktaş, beşiktaş transfer, lukasz broz transfer, legia varşova beşiktaş - Beşiktaş Haberleri

        HTSPOR

        Beşiktaş’ta 10 numara transferiyle birlikte takıma kazandırılması hedeflenen sağ bek konusunda da sıcak saatler yaşanıyor.

        Norveç’in Molde takımında forma giyen Martin Linnes için anlaşmaya varan, hatta sözleşmeyi bile hazırlayan Siyah-Beyazlılar son dakika şoku yaşamıştı.

        Molde’nin “Şampiyonluğa çok yaklaştık. Bu şartlarda Linnes’i satamayız. Ligimizin bitimine 8 hafta kaldı. İsterseniz ocak ayında tekrar görüşebiliriz” mesajı, Beşiktaş için son dakika golü olmuştu.

        Bu mesaj sonrası teknik direktör Slaven Bilic ile yapılan görüşmede Hırvat hoca, “Mutlaka bir sağ bek almalıyız. 3 kulvarda mücadele edeceğiz, sıkıntı yaşarız” deyince yönetim kolları sıvadı.

        7 MAÇTA 2 ASİST

        Son dakika harekatında gözler Polonya’ya çevrildi. Legia Varşova’nın sağ beki Lukasz Broz’un takıma kazandırılması için görüşmeler başladı. Legia ile 1 yıl daha sözleşmesi bulunan 28 yaşındaki sağ bek, bu sezon Şampiyonlar Ligi ve UEFA Ligi elemeleri de dahil 7 maçta 2 asistle dikkat çekti.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ