Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Fenerbahçe webo milli takımı bıraktı, webo kamerun milli takımı, webo fenerbahçe, diego ribas fenerbahçe, moussa sow fenerbahçe - Fenerbahçe Haberleri

        Fenerbahçe'nin Spor Toto Süper Lig'in ilk haftasında Karabükspor'u 3-2 ile geçtiği maçta galibiyet golünü atan Pierre Webo açıklamalarda bulundu.

        Dakikalar 74'ü gösterdiğinde Kadlec'in yerine oyuna giren Webo kendisine gelen övgülere, "Arkadaşlarımızla birlikte bu 3 puanı aldık sezona galibiyetle başlamamız gerekiyordu ve öyle oldu" şeklinde cevap verdi.

        3 kişinin arasından golünü atan Kamerunlu golcü konuyla ilgili, "Tamamen antrenmanların meyvesi. Bu tarz pozisyonlar çalışmalar yapıyorum. En iyi şekilde devam etmemiz gerekiyor. Takıma galibiyeti getiren golü attığım için mutluyum" sözlerini kullandı

        Gol yollarında önemli oyunculara sahip olduklarını kaydeden Webo, "3 tane uluslararası seviyede oyuncu var. Sahada olan 3 oyuncu da iyi performanslar ortaya koyuyor. Ben daha çok kulübedeyim ama oynayanların üzerinde baskı oluşturmak için daha çok çalışmalıyım, daha çok dakika almalıyım. Hep birlikte iyi bir performans sergiliyoruz" dedi.

        Daha sonda basın mensuplarına konuşan futbolcu, "Milli takımı bırakıyorum. Artık sadece Fenerbahçe'nin oyuncusuyum" açıklamasını yaptı ve Afrika Kupası'na gitmeyeceğini belirtmiş oldu.

        DIEGO: YAKLAŞIK 1 AYDIR MAÇ YAPMIYORDUM

        Fenerbahçe'nin yeni transferi Diego Ribas ise ilk maçı için Diego, "Çok mutluyuz. İlk maçımda zor da olsa bir galibiyet almayı başardık. Fenerbahçe'nin sahasında ilk maçıma da çıkmış oldum" dedi.

        Sakatlığına değinen tecrübeli oyuncu, "Yaklaşık 1 aydır maç yapmıyordum, antrenmandaydım. Şu an kendimi iyi hissediyorum. Yaklaşık 30 dakika oynadım. Çalışarak kendimi daha çok geliştireceğim" sözlerini kullandı.

        Takımla ilgili konuşan ve Süper Kupa'ya değinen Diego, "Çok güçlü buldum Fenerbahçe'yi. Uzun amandır birlikte oynayan futbolculardan kurulu bir takım. Geçen seneye göre daha zorlu bir şampiyonluk mücadelesi geçeceği söyleniyor. Ben de bu görüşteyim ama hedefimiz şampiyonluk" açıklamasını yaptı.

        MOUSSA SOW: KARABÜK BİZİ ŞAŞIRTTI

        Karabükspor ağlarını sarsan Moussa Sow, "Fenerbahçe için kolay bir maç olmadı golleri bir kenara bırakırsak. İlk golü bulduktan sonra geriledi oyunumuz. Golden sonra da aynı şekilde devam etmemiz gerekiyordu. Böyle olmadı. Karabük bizi şaşırtan bir oyun ortaya koyuyor. Önümüzdeki maçlarda biraz daha uyanmamız gerekecek" diye konuştu.

        Karşılaşmada sorun yaşamalarının sebebini bilmediğini kaydeden Sow, "Biz de bunun sebebini bilmiyoruz, belki yorgunluktan olabilir. Belki geriye çekilerek kontra ataklarla onları vurma düşüncesi olabilir. Yorgunluk bile olsa bizim böyle yapmamamız gerekiyordu." dedi.

        Attığı golü değerlendiren Senegalli oyuncu, "Ben sahaya gol atmak için çıkıyorum. Güzel de bir gol attım. Önümüzdeki maçlarda gollerime devam edebilirim. Belki bu akşam gollerin bir başlangıcı olabilir" ifadelerini kullandı.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ