Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Fenerbahçe ismail kartal diego açıklaması, ismail kartal transfer açıklaması, ismail kartal karabükspor açıklama, diego ribas neden yedek - Fenerbahçe Haberleri

        Kartal, başkan Aziz Yıldırım'dan 1 transfer istediğini ifade ederek, "Başkan Aziz Yıldırım'dan 1 transfer istedik, denedik, zorladık ama dün gece olmayacağı kesinleşti" ifadelerini kullandı.

        KARABÜKSPOR'A ÖVGÜLER

        Karabükspor'a övgüler yağdıran Kartal, "Bu sezon şu ana kadar en iyi takıma karşı oynadık. Karabükspor çok iyi bir takım ve lige hazır durumda. 3 gün önce 120 dakika oynadılar ama bugün de yaptıkları ortada. Maça iyi başladık, golü de bulduk ancak golden sonra içsel bir çekilme oldu, bu talimatı biz vermedik ve o ara da Karabük golü buldu. İkinci yarıya iyi başladık ve yaptığımız hamleler ile de skoru bulmayı başardı. Yediğimiz 2.gol de talihsizdi ama demoralize olmadık. Biz ne yaptığımızı biliyoruz ve bu maçı kesinlikle kazanmak zorunda olduğumuzu biliyorduk. Geçen sezonun aksine sezona galibiyetle başladık, bu çok önemliydi, önümüzdeki hafta çok zorlu bir Trabzonspor maçımız var" dedi.

        "DIEGO'YU HAZIRLIYORUZ"

        Diego hakkında da konuşan Kartal, "Diego Ribas çok kariyerli bir futbolcu ve her oynadığı takımda da yaptıkları ortada. Atletico Madrid'de de geçen sezon iyiydi. Galatasaray maçında da kadroya sakat olmasından dolayı almadık, kendisi ile de durumu konuştuk ve onu kademe kademe hazırlayacağız, bize çok faydalı olacak" ifadelerini kullandı.

        YAKIŞIR BİR VEDA OLDU

        Cristian ve Yobo'ya yakışır şekilde veda ettiklerini belirten Kartal, "Cristian ve Yobo bize uzun yıllar hizmet ettiler ve Fenerbahçe Spor Kulübü de bu iki futbolcuyu taraftarların önünde onurlandırmıştır. Bu bizim kulübümüzün büyüklüğünü gösteriyor. Yobo'ya da Cristian'a da bundan sonraki hayatlarında başarılar diliyorum" şeklinde konuştu.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ