Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Beşiktaş Beşiktaş'ın 10 numarası Jose Sosa, İstanbul'a geldi (Jose Sosa Beşiktaş'ta) Jose Sosa kimdir?) - Beşiktaş Haberleri

        Beşiktaş'ın transferi için görüşmelere başladığı Arjantinli futbolcu Jose Ernesto Sosa İstanbul'a geldi.

        Bonservisi Ukrayna'nın Metalist Kharkiv takımında bulunan 29 yaşındaki futbolcu, Madrid'den hareket eden tarifeli uçakla Sabiha Gökçen Havalimanı'na indi. Havalimanında Beşiktaş Kulübü yetkilileri tarafından karşılanan Sosa, gazetecilerin ısrarlı sorularını yanıtsız bıraktı. Sosa, yarın sağlık kontrolünden geçecek.

        Beşiktaş, geçtiğimiz sezon Atletico Madrid'de kiralık olarak forma giyen FC Metalist Kulübü'nün yıldızı Jose Ernesto Sosa'yla görüşmelere başladığını borsaya bildirdi.

        Siyah-beyazlı kulübün Kamuyu Aydınlatma Platformu'na (KAP) yaptığı açıklamada, "FC Metalist kulübü oyuncusu Jose Ernesto Sosa'nın Şirketimiz Profesyonel Futbol Takımına transferi ile ilgili olarak kulübü ve kendisi ile görüşmelere başlanmıştır" denildi.

        Metalist ile 3.5 milyon Euro karşılığında el sıkışan Siyah-Beyazlılar, Arjantinli 10 numaraya imzayı da attırdı. 4 yıllığına Kartal olacak 29 yaşındaki Sosa, Beşiktaş’tan yıllık 1.8 milyon Euro alacak.

        KONTROLDEN GEÇTİ

        Beşiktaş'ın transfer sezonunun bitmesine saatler kala gerçekleştirdiği son transferi Jose Sosa, sağlık kontrolünden geçti.

        Sabah saatlerinde Acıbadem Fulya Sporcu Sağlığı Merkezi'nde sağlık kontrolünden geçen Arjantinli futbolcunun ilk olarak kan tetkikleri yapıldı. Ardından cerrahi, dahiliye, kulak-burun-boğaz ve göz muayenesi yapılan Sosa'nın kontrolleri efor testi ile tamamlandı.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ