Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Galatasaray Bursaspor Galatasaray, Burak Yılmaz açıklamalar, Burak Yılmaz Galatasaray - Galatasaray Haberleri

        Galatasaray'ın golcü oyuncusu Burak Yılmaz, ligin ilk haftasında deplasmanda Bursaspor'u 2-0 yenmelerinin ardından yaptığı açıklamada, "Benim için de çok güzel bir goldü, çok anlamlı bir goldü." dedi.

        Burak, maçın ardından şu değerlendirmeyi yaptı: "Bugün iyi başlamak bizim için çok önemliydi. Bir de kaybettiğimiz derbi sonrası çok şeyler konuşuldu. Ama biz tekrar birbirimize kenetlendik. Yeni bir takım oluşturduk, yeni hocamız, yeni transferlerimiz var. Bazı şeyler değişti, tekrar onlara adapte olmaya çalışıyoruz. Ben bütün arkadaşlarımızı tebrik ediyorum. Çok güzel bir birliktelik gösterdik. Bursaspor gibi bir deplasmandan 3 puan almak, hele ki ilk maçta çok kolay değil. Bursa'da puan almak çok zor. Çok iyi bir cami, çok iyi bir hocaları var. Lig bizim için iyi başladı. Bu moralle devam edeceğiz. Benim için de çok güzel bir goldü, çok anlamlı bir goldü."

        BRUMA: DAHA ÇOK ÇALIŞMAYA İHTİYACIM VAR

        Genç oyuncu Bruma ise "Sezonun ilk maçı çok önemliydi. Kesinlikle 3 puan almak istiyorduk. Çünkü nasıl başlarsa öyle gider. Buradan üç puanla ayrıldığımız için çok mutluyum. Bütün takım arkadaşlarımı tebrik ediyorum. Ben de şükürler olsun tekrar sahalara döndüm. Bana destek olan herkese teşekkür ediyorum. Daha çok oynamaya, daha çok çalışmaya ihtiyacım var." şeklinde konuştu.

        "DÖRDÜNCÜ YILDIZI TAKMAK İSTİYORUZ"

        Bursaspor - Galatasaray maçından sonra konuşan Galatasaraylı Olcan Adın, eleştirilere kulak asmadan dördüncü yıldızı takmak istediklerini söyledi.

        Galatasaraylı yıldız oyuncu Olcan Adın, 2-0 kazandıkları Bursaspor maçından sonra yaptığı değerlendirmede, yeni sezonun tüm takımlara hayırlı olması dileğinde bulunken, "İlk yarı istediğimiz oyunu oturtamadık, havanın verdiği bir sıcaklık, oyuna konsantre anlamında biraz sıkıntı yaşadık. Fakat ikinci yarıda istediğimiz oyunu oturtuk ve pozisyonlarda bulduk. İkinci yarıda bulduğumuz pozisyonlar sayesinde maçı da 2-0 kazandık. Dediğimiz gibi bu sene çok önemli bizim adımıza. İnşallah bütün maçlarda da en iyi şekilde oynayıp dördüncü yıldızı takmak istiyoruz." dedi.

        Fenerbahçe maçından sonra yapılan eleştirilerin sorulması üzerine ise Adın, "Yani tabii ki eleştiriler olacak, fakat biz Fenerbahçe maçında da iyi mücadele ettik. O maçta da 120 dakika 0-0 bitti ve penaltılarla kaybettik. Tabii ki eleştiriler olacak fakat biz eleştirilere hiç bir şekilde kulak asmayıp, kendi işimizi yapacağız ve bu sene performansımızı katlaya katlaya takım olarak istediğimiz hedefe ulaşacağız." şeklinde konuştu.

        Olcan Adın, yedek kalmasıyla ilgili soruya da, "Yani bu hocamızın takdiri, lig uzun bir maraton, oynarım, oynamam, belki kadroya giremem, belki hiç kadroda olurum oynamam. Bu tamamen hocamızın takdiri. Ama ben oyuna girdiğimiz zaman oynadığım zaman elimden gelen mücadeleyi göstereceğime söz veriyorum." cevap verdi.

        Başarılı futbolcu attığı golün ofsayt olduğu şeklinde ki eleştirilere ise; "Yani ben golün tekrarını izlemedim, bana ofsayt gibi gelmedi açıkçası, benim adıma da kola bir gol oldu. Golden sonra ise tepkim olmadı, öyle bir hırsım vardı içinde hırsımı yansıttım." şeklinde konuşmasını tamamladı.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ