Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Section Name

        Haberler Spor Futbol Süper Lig Kasımpaşa Başakşehir 1 - Kasımpaşa 1 maç özeti izle (goller) - Kasımpaşa Haberleri
        SÜPER LİG HEYECANI HTSPOR ARENA'DA... BAŞAKŞEHİR - KASIMPAŞA MAÇININ TÜM DETAYLARI İÇİN TIKLAYINIZ...

        Spor Toto Süper Lig'in ilk haftasında Başakşehir ile Kasımpaşa arasında oynanan İstanbul derbisi 1-1 sona erdi. Fatih Terim Stadı'nda oynanan mücadelede, Başakşehir 35. dakikada Perbet ile öne geçerken; Kasımpaşa, doğum günü olan Adem Büyük'ün golü ile skoru eşitledi: 1-1. Başakşehir'de 55. dakikada Rotman, Alpaslan Öztürk'e yaptığı sert hareket sonrası kırmızı kart gördü. Her iki İstanbul ekibi de Süper Lig'de yeni sezona 1'er puanla başladı.

        BAŞAKŞEHİR: 1 - KASIMPAŞA: 1

        STAT: Başakşehir Fatih Terim

        HAKEMLER: Cüneyt Çakır, Bahattin Duran, Gökmen Olgaç

        İSTANBUL BAŞAKŞEHİR: Volkan Babacan, Uğur Uçar, Yalçın Ayhan, Epureanu, Ferhat Öztorun, Visca, Murat Akın (Dk. 61 Sedat Ağçay), Mahmut Tekdemir, Doka (Dk. 86 Enver Cenk Şahin), Rotman, Perbet (Dk. 74 Alparslan Erdem)

        KASIMPAŞA: Isaksson, Orhan Şam, Barış Başdaş, İlhan Eker, Sancak Kaplan (Dk. 84 Atila Turan), Tunay Torun (Dk. 80 Malki), Alpaslan Öztürk (Dk. 67 Viudez), Castro, Babel, Scarione, Adem Büyük

        GOLLER: Dk. 35 Perbet (İstanbul Başakşehir), Dk. 44 Adem Büyük (Kasımpaşa)

        KIRMIZI KART: Dk. 55 Rotman (İstanbul Başakşehir)

        SARI KARTLAR: Dk. 24 Yalçın Ayhan (İstanbul Başakşehir), Dk. 58 Barış Başdaş, Dk. 69 Castro (Kasımpaşa)

        MAÇTAN NOTLAR

        FATİH TERİM STADI'NDA İLK RESMİ MAÇ

        Dönemin başbakanı, 12. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katıldığı törenle temmuz ayının sonunda açılan Başakşehir Fatih Terim Stadı'nda ilk resmi maç oynandı. Spor Toto Süper Lig'de sezonun ilk haftasında İstanbul Başakşehir ile Kasımpaşa, Başakşehir Fatih Terim Stadı'nda karşı karşıya geldi. Geçen ayın sonunda hizmete giren ve İstanbul Başakşehir'e bundan sonra ev sahipliği yapacak statta ilk kez resmi bir maç yapıldı.

        Sezon öncesinde İstanbul Büyükşehir Belediyespor'dan ayrılarak, İstanbul Başakşehir adını alan lacivert-turunculu ekip, Kasımpaşa karşılaşmasıyla Spor Toto Süper Lig'de yeni adıyla ilk kez maça çıktı.

        AVCI, 1028 GÜN SONRA LİG MAÇINDA

        İstanbul Başakşehir Teknik Direktörü Abdullah Avcı, 1028 gün sonra bir lig maçında sahaya çıktı.

        Ligde son olarak 6 Kasım 2011'de İstanbul Büyükşehir Belediyespor'un başında lig maçına takımını süren Avcı, daha sonra A Milli Futbol Takımı'nın başına geçti. 20 Ağustos 2013'e kadar ay-yıldızlıları çalıştıran deneyimli teknik adam, bu sezonun başında İstanbul Başakşehir'de teknik direktörlük görevine getirildi. Avcı, 1028 gün sonra İstanbul Başakşehir'in başında lig maçına takım çıkardı.

        PTT 1. LİG KUPASI VERİLDİ

        İstanbul Büyükşehir Belediyespor adıyla geçen sezon PTT 1. Lig'i şampiyon tamamlayan lacivet-turunculu takım, şampiyonluk kupasını aldı.

        İstanbul Başakşehirli futbolculara, şampiyonluk kupası ile madalyaları, karşılaşma öncesinde düzenlenen törenle Spor Genel Müdürü Mehmet Baykan tarafından verildi. Törende İstanbul Başakşehir Futbol Kulübü Başkan Vekili Çağatay Kalkancı da yer aldı.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ