Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Beşiktaş Beşiktaş Jose Sosa, Jose Sosa kimdir, Beşiktaş transfer haberleri - Beşiktaş Haberleri

        Arjantinli futbolcu Jose Sosa'nın menajeri Ezequiel Manera, Beşiktaş ile anlaştıklarını söyledi.

        Sosa'nın menajeri Ezequiel Manera, "Beşiktaş'la kesin olarak anlaştık. Ukrayna'da görüşmeler tamamlandı. Jose birkaç günlüğüne eşyalarını toplamak için İspanya'ya gidecek, önümüzdeki hafta İstanbul'da resmi olarak taraftara tanıtılacak" dedi.

        Bu arada Manera, Arjantinli oyuncunun alacağı ücret hakkında yorumda bulunmaktan kaçındı.

        Öte yandan Fransız L'equipe, gazetesi Beşiktaş'ın dört yıllığına iki taksite bölünmüş olarak 4 milyon Euro'nun biraz üstünde bir ücretle 29 yaşındaki Jose Sosa'yı renklerine bağladığını yazdı.

        JOSE SOSA KİMDİR?

        Sağ kanat, sol kanat ve 10 numara pozisyonlarında görev yapan Arjantinli futbolcu, kariyerine Estudiantes'te başladı. Ülkesinde yıldızı parlayınca Avrupa devlerinin dikkatini çeken Sosa, 2007-2008 sezonunun başında 10 milyon Euro bonservis bedeli karşılığında Bayern Münih'e transfer oldu. Alman ekibinde beklenen performansa ulaşamayan yıldız, 2009-2010 sezonunu Estudiantes'te kiralık olarak geçirdi. 2010-2011 sezonunda ise Napoli'ye transfer oldu. Burada da 1 sezon geçirdikten sonra Metalist Kharkiv'e geçti. İki buçuk sezon Ukrayna'da forma giydikten sonra Atletico Madrid tarafından kiralandı. Atletico'nun La Liga şampiyonu olan ve Şampiyonlar Ligi finali oynayan kadrosunda yer aldı.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ