Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Beşiktaş Beşiktaş Demba Ba, Demba Ba sakatlık - Beşiktaş Haberleri
        1

        Beşiktaş Yönetimi’nin transfer etmek için haftalardır uğraştığı Demba Ba’nın sol dizinden sakatlanması, akıllara “Kronik sakatlık” sorununu dile getirdi.

        2

        Sol dizindeki kırık nedeniyle iki farklı bölgeden ameliyat olan Senegalli oyuncu, Arsenal maçındaki aşırı zorlanma nedeniyle yine sol dizinden sakatlandı. Bundan dolayı golcünün bir süre dinlendirilmesine karar verildi.

        3

        Sezon öncesindeki sağlık kontrollerinde, kıkırdak problemine rağmen bunun önemli bir durum olmadığını belirten kulüp doktoru Ertuğrul Karanlık’ın sağlam raporu verdiği Demba Ba’nın, kariyerinin de tehlikede olduğu ortaya çıktı.

        4

        Kronik sakatlığı nedeniyle Mersin İdman Yurdu maçında forma giyemeyecek olan Senegalli oyuncunun, ekstra antrenmanlar yaparak sol diz kaslarını güçlendirmemesi halinde, futbola beklenenden daha erken veda edebileceği iddia edildi.

        5

        Beşiktaş Başkanı da, iki ay önce bir televizyon kanalına, “Demba Ba’nın kronik sakatlığı var” diyerek çekincesini dile getirmişti.

        6

        Demba’nın bu kronik sakatlığı daha önce de İngiliz ve Fransız basınında sürekli olarak gündeme gelmişti.

        7

        Bu durumdan rahatsız olduğunu her fırsatta dile getiren Senegalli oyuncu ise geçmişte, “Ben bunların konuşulmasından çok rahatsız oluyorum. Beni bu konuda eleştirenler İngiltere’de oynadığım maç sayısına baksın” ifadelerini kullanmıştı.

        8

        Siyah - beyazlı oyuncu, Türk basınının bu konuyla ilgili İngiltere kampında sorduğu bir soruya ise “Sağ diz mi, sol diz mi?” diye esprili yanıt vermişti.

        9

        Arsenal hazırlıkları sırasında bir antrenman kaçıran Demba Ba’nın, ailevi sorunlar nedeniyle Londra’ya gittiği araştırılmıştı.

        (Milliyet)

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ