Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Milli Takım İzlanda Türkiye, İzlanda Türkiye maçı ertelenebilir, İzlanda Türkiye yanardağ - Futbol Haberleri

        HTSPOR

        İzlanda’daki Bardarbunga Yanardağının tekrar aktif olması üzerine akıllara milli maçımız erteleme ihtimalini getirdi. 2010 yılında yine bu ülkede olan Eyjafjallajokull Yanardağı aktif hale gelmiş ve Batı Avrupa’daki uçuşlar sekteye uğramıştı. Böylece 100 binden fazla uçuş iptal edilmişti. Yetkililer tarafından şimdilik çok ciddi bir kül çıkışı gerçekleşmediği söylense de hava trafiğinde alarm seviyesi kırmızıya yükseldi.

        BAŞKA ÜLKEDE OYNANABİLİR

        Ada’da havaalanları açık ama volkanın üzerinden uçuş kesinlikle yasak. Türkiye A Milli Takımı da yakın bir zamanda bu ülkeye gidecek. Ay-Yıldızlılar, 9 Eylül’de Avrupa Şampiyonası Eleme Grubu ilk maçında İzlanda ile karşılaşacak. Bu tarihe kadar ülkede yaşanacak volkan patlamaları maçın kaderini belirleyecek. Uçuşların iptal edilmesi durumunda ise İzlanda ile deplasmanda oynayacağımız mücadelenin başka bir ülkeye alınmasına ya da ertelenmesi gündeme gelecek.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ