Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Beşiktaş Beşiktaş, Beşiktaş transfer, Beşiktaş 10 numara transferi, Beşiktaş Hatem Ben Arfa, Hatem Ben Arfa Beşiktaş - Beşiktaş Haberleri

        HTSPOR/Kartal YİĞİT

        Beşiktaş’taki en büyük soru işaretlerinden biri cevabını buldu. Uzun bir süredir 10 numara arayan Kartal, sonunda muradına erdi. Birbirinden önemli isimleri gündemine alan Siyah-Beyazlılar, çözümü İngiltere’de buldu. Beşiktaş, Newcastle United forması giyen Hatem Ben Arfa ile anlaştı. Ada ekibi ile önümüzdeki sezon sözleşmesi sona erecek olan Tunus asıllı Fransız futbolcu ile futbol şube sorumlusu Ahmet Nur Çebi ve Metin Albayrak el sıkıştı. Siyah-Beyazlılar, 6 milyon Euro’dan kapıyı açan İngiliz ekibine 3.5 milyon Euro önerdi. Yapılan son toplantıda 4.5 milyon’a kadar çıkan Kartal, Ada temsilcisini ikna etti.

        HEM HIZLI HEM TEKNİK

        İki ekip arasında sağlanan prensip anlaşmasının ardından sözleşme dair detaylar konuşulmaya başlandı. Kartal’ın, Ada ekibi ile ödeme planı hakkında görüştüğü ve bu transferin bir aksilik çıkmazsa bugün açıklanacağı belirtildi. Siyah-Beyazlı takıma sıcak bakan 27 yaşındaki yıldızın ise bugün İstanbul’a gelip sağlık kontrolünden geçtikten son resmi sözleşmeyi imzalaması bekleniyor. Geçen sezon ligde 27 maçta 3 gol atan Ben Arfa, orta sahanın merkezinde ve kanatlarda oynuyor. Tekniği ile birlikte hızını çok iyi kullanan Fransız futbolcu, adrese teslim pasları ile de dikkat çekiyor.

        ASIL HEDEF SOSA'YDI

        Beşiktaş’ın hocası Bilic’in gönlündeki isim M.Kharkiv forması giyen Sosa’ydı. Ancak Beşiktaş, Ukrayna ekibinden bir türlü cevap alamayınca bu transferden vazgeçti. Kartal, listedeki bir diğer isim Hatem Ben Arfa’ya yöneldi. Yapılan görüşmelerin ardından Fransız yıldızın işi bitirildi.

        ADA BASINI: BA'NIN ÖNERİSİ

        Beşiktaş’ı yakından takip eden Ada basını, gündemdeki isim Hatem Ben Arfa’yla ilgili haber yaptı. İngilizler, Tunus asıllı Fransız yıldızı, Demba Ba’nın tavsiyesi ile listeye girdiğini iddia etti. Haberde, Ba’nın Newcastle’dan takım arkadaşı olan Ben Arfa konusunda Slaven Bilic’e olumlu bir rapor verdiği belirtildi. 27 yaşındaki futbolcunun da Demba Ba’dan dolayı Beşiktaş’a bir hayli sıcak baktığı ifade edildi.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ