Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Kasımpaşa Kasımpaşa, Reims'den Atila Turan'ı sezon sonuna kadar kiraladı. Liverpool'dan kaleci Yusuf Mersin de 3 yıllık imza attı - Kasımpaşa Haberleri

        Kasımpaşa Kulübü'nün resmi internet sitesinden yapılan açıklama şöyle:

        "Fransa'nın Stade de Reims takımının 22 yaşındaki sol bek oyuncusu Atila Turan, kendisini 1 yıllığına kiralık olarak Kasımpaşamıza bağlayan sözleşmeye imza attı.

        İngiltere'nin Liverpool takımının 19 yaşındaki kalecisi Yusuf Mersin, kendisini 3 yıllığına Kasımpaşamıza bağlayan sözleşmeye imza attı."

        ATİLA TURAN KİMDİR?

        Profesyonel olarak 2010 yılında Fransız Grenoble takımında forma giymeye başlayan Atila Turan, 2011 yılında Portekiz'in Sporting Lizbon takımına transfer oldu. Buradan SC Beira-Mar takımına kiralanan Atila, bir sonraki sezon da Orduspor'da kiralık olarak 24 maçta görev yaptı. Geçtiğimiz sezon ise Fransız Stade de Reims takımında 18 maçta görev yaptı. 2007 yılından 2011 yılına kadar Fransa Genç Milli Takımlarında görev alan Atila, 2013 yılında Türkiye U21 takımı formasını giyerek milli olmuştur.

        YUSUF MERSİN KİMDİR?

        İngiltere Londra doğumlu olan Yusuf Mersin, futbola Millwall takımında başladı. 2010 yılında ise 1 milyon Pound'a Liverpool takımına transfer olarak dikkatleri üzerine çekti. Burada genç takımlarda görev yapan Yusuf, 9 kez Türkiye Genç Milli Takımlarında görev aldı.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ