Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Beşiktaş, Beşiktaş Arsenal, Slaven Bilic, Bilic Arsenal açıklamalar - Futbol Haberleri

        Beşiktaş teknik direktörü Slaven Bilic, Arsenal'e 1-0 kaybederek Şampiyonlar Ligi'nden elendikleri maçın ardından yayıncı kuruluş mikrofonlarına konuştu.

        İşte Bilic'in tüm sözleri:

        "Öncelikle Arsenal'i tebrik etmek istiyorum. Biz burada çok iyi bir maç çıkardık. Son saniyeye kadar mücadele ettik, savaştık. Arsenal gibi bir takıma karşı 5-6 pozisyon bulamazsınız. Bulduysanız atmanız gerekir. Tur için gol atmak gerekiyor. İstanbul'da ve burada bir sürü fırsat yakaladık. Ancak, takımımım için iyi oldu. İyi maçlar çıkardık. Özgüvenimizi yükselten maçlar oldu. Çok üzgünüz elendiğimiz için ama bizim için iyi tecrübe oldu.

        Bu sonuca ne diyebilirim ki, hata benim. Çok üzgünüm ama şimdi Şampiyonlar Ligi'nde değiliz. Hakemin kararlarıyla ilgili yorum yapmak istemiyorum, kesinlikle hayır, yeterince ceza aldım. Yapmayacağım."

        "ARSENAL'İ AVCUMUZUN İÇİNE ALDIK AMA..."

        "Realist olarak bakacak olursak bizim seviyemizdeki ve altındaki takımlarla oynayacağız artık. Gerçekçi bakarsam, Avrupa Ligi için daha dişli bir takımız. Orada mücadele ederken daha güçlü olabiliriz ama bu kadar yaklaşmışken oraya gidememek çok acı verici. Arsenal'i her anlamda avcumuzun içine aldık ama olmadı. Her şeyi doğru yaptık ama golü atamadık. Bir an önce Şampiyonlar Ligi'ni unutup, Avrupa Ligi'ndeki ve Süper Lig'deki mücadelelere bakacağız.

        İki oyuncu transferi bekliyoruz, çünkü çok fazla kulvarda mücadele edeceğiz. Avrupa Ligi'nde umarım iyi bir grupta yer alırız. Avrupa bizim için her zaman öncelik olacak."

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ